Cea mai tare competiţie pentru mămici şi pici!

Cea mai tare competiţie pentru mămici şi pici!

Cele mai frumoase şi mai energice mămici au petrecut timpul într-un mod deosebit alături de bebeluşii lor. La 23 mai, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, le-au demonstrat celor din jur că pot fi active chiar şi cu un copil în cărucior şi că distracţia alături de cei mici nu poate fi comparată cu nimic altceva.

Distracţia a avut loc într-un Orăşel al copiilor, improvizat în cadrul Olympic Fest Day, unde copiii au avut parte de mult amuzament în locurile special amenajate pentru ei (teren de joacă cu Niagara şi platforma de dans cu Black&White). În Orăşelul copiilor au mai fost instalate „Căsuţa de alăptare cu NUK”, „Căsuţa bunătăţilor cu Heinz”, „Căsuţa cu hăinuţe” şi „Căsuţa Bunicii”.

Matinale şi pline de energie, mămicile şi-au ocupat locurile la linia de pornire  alături de picii din cărucioare şi au dat start „Campionatului mamelor la alergat cu cărucioarele”. Au fost susţinute de tătici, rude, dar şi alţi curioşi care se înghesuiau să le admire, pentru că un campionat de acest gen este organizat pentru prima dată în Republica Moldova. După mai multe întreceri, cele mai rapide mame au încheiat concursul, iar câştigătoare a fost desemnată Liuba Guşan şi piciul său Artur: "Nu am crezut că voi câştiga şi cred că am devenit campioni pentru că suntem o familie activă. Cei doi pici ai mei sunt mereu pe fugă aşa că facem sport în fiecare zi. A fost un eveniment deosebit şi i-a plăcut nespus de mult şi odoraşului meu, Artur, care dacă la început nu prea avea chef de nimic, când a văzut că e vorba de o cursă a fost atent şi cuminte atunci când am alergat", a spus mămica câştigătoare. Liuba Guşan a primit titlul de „Campionul anului la alergatul cu căruciorul” şi premii de la sponsori printre care s-a numărat şi un telefon de ultimă generaţie.

După ce şi-au mai tras sufletul, publicul a avut parte de un alt spectacol inedit: "Campionatul bebeluşilor care merg de-a buşilea" - prima competiţie la nivel naţional pentru bebeluşi. 12 bebeluşi, cu vîrsta cuprinsă între 7 şi 14 luni, au trebuit să parcurgă o distanţă de 7 metri cât mai rapid. Părinţii i-au atras cu jucării, zâmbete şi încurajări, iar cea care a ajuns prima la finiş a fost Beatrice Cazacu. „Este ataşată de mine într-un mod deosebit, aşa că am decis ca soţul să stea la start, iar eu la finiş. Încă înainte ca competiţia să înceapă, se pornea în direcţia mea şi nu avea răbdare s-o iau în braţe. Acest concurs a fost unul deosebit, ingenios şi hazliu şi am participat la el mai mult pentru a ne distra şi cred că este o modalitate frumoasă de a petrece timpul cu copiii noştri şi a evada din rutină”, a spus Tatiana Cazacu, mămica campioanei. Beatrice, „Campionul anului la mersul de-a bușilea”, a primit premii de la sponsorii evenimentului dar şi o coroană de lauri pe cap , simbol al gloriei.

Fiecare copil este un mic campion, motiv pentru care toţi bebeluşii care au participat la competiţie au primit daruri din partea organizatorilor şi sponsorilor. Echipa revistelor Odoraş şi Mame de Succes vă mulţumeşte că aţi luat parte la acest eveniment. Urmăriţi  www.odoras.md şi pagina de facebook pentru a afla despre următoarele evenimente.

Galerie de imagini

Adaugă comentariu

Închide