Activități de weekend, 19-20 mai, 2018

Activități de weekend, 19-20 mai, 2018

Sâmbătă, 19 mai

1. Olympic Fest – sărbătoarea sportului pentru toți este un eveniment de proporţii, ce întrunește în fiecare an în Piața Marii Adunări Naționale mii de oameni, indiferent de abilități sportive, vârstă sau ocupație, pentru a celebra valorile Olimpice de excelență, prietenie și respect. Odoraș, de asemenea vine cu o serie de competiții pentru părinți și copii.

Mai multe detalii AICI.

2. Sâmbătă, 19 mai 2018, 18:00-00:00, Muzeul Naţional de Artă al Moldovei, Vă invită să participaţi la manifestări prilejuite de NOAPTEA EUROPEANĂ A MUZEELOR!

Mai multe detalii AICI

3. Grădina Ecologică din bucătăria ta – secrete și sfaturi practice pentru creșterea ierbii de grâu, a vlăstarilor și microplantelor în sol pe toată durata anului.

Mai multe detalii AICI

4. Simplu Dental vine cu o nouă lecție de igienă dentară pentru copii și părinți - ediția a IV-a. Vă așteaptă cu multă informație utilă și bună dispoziție.

Mai multe detalii AICI

5. Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici” vă invită la un spectacol gratuit în incinta centrului comercial „Jumbo” din capitală. Începutul va fi la ora 13.00.

Mai multe detalii AICI!

6. Ce-ar fi să privim orașul în care locuim sau propria țară cu curiozitatea unui turist? Ce-ar fi să observăm clădirile vechi și ne-am documenta despre istoria lor? În cadrul Clubului de istorie Rădăcina sunteți invitați la o plimbare istorică pentru a descoperi moștenirea lui Alexandru Bernardazzi.

Mai multe detalii AICI

7. Dacă îți place dulcele și vrei să  poți crea un desert care să cucerească papilele gustative ale mesenilor, atunci acest masterclass este pentru tine.

Mai multe detalii AICI

8. Atelier pentru copiii mici „Semințe, alune, nuci” - pe 19 mai la 10:00.

Mai multe detalii AICI

9. Atelier de creație pentru copii, unde vor învăța să facă suporturi pentru pixuri și creioane.

Mai multe detalii AICI

 

Duminică, 20 mai

1. Raţă, raţă şi gâscan acum la Cinema Patria. După ce s-a rănit într-un accident, un gâscan aventuros este responsabilizat de doi orfani cu ochii mari, în timp ce se confruntă cu pericolele și frumusețea lumii din afară.

Mai multe detalii AICI

2. Duminică, 20 mai 2018, la Valea Morilor, ne adunăm pentru al treilea an consecutiv la Maratonul Run Pink să alergăm împreună pentru a susține femeile care luptă cu cancerul mamar.

Mai multe detalii AICI

3. Workshop de brăţări din piele naturală! Veţi avea ocazia să vă testați în rolul de designer al unor accesorii unicat, cu personalitate. La şezătoarea aceasta veți învăţa să confecţionați brăţări din piele.

Mai multe detalii AICI

4. Master class pentru copiii cu vârstă mai mare de 7 ani. Aici vor învăța să facă căluți veseli și zglobii din pănușe aurii.

Mai multe detalii AICI

5. Pictura pe materiale textile pentru copii.

Mai multe detalii AICI

6. Evenimente frumoase vă așteaptă în acest weekend, dar ce spuneți și de o ieșire la teatru? Or, cultura și valorile frumoase trebuiesc educate în permanență. Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici” vă vine în ajutor și vă invită sâmbătă la spectacolul „Elefănțelul curios”, iar duminică, nu ratați „Aventurile lui Căstănel”.

Mai multe detalii AICI

Foto simbol: copilul.ro 

 

Adaugă comentariu

Închide