Activități de weekend, 28- 29 aprilie, 2018

Activități de weekend, 28- 29 aprilie, 2018

Sâmbătă

1. În perioada 28 aprilie – 1 mai, la Complexul Etno - Cultural Vatra se va desfășura cea de a II–a ediție a Festivalului Mai Retro, o ediție specială atât prin conținut, cât și prin ideea conceptuală, care pornește de la denumirea festivalului „Retro” – O RETR-ăire a farmecului timpurilor de demult. Copiii cu vârsta de până la 8 ani au acces gratuit.

Mai multe detalii AICI

2. Bun venit în lumea basmelor vă urează Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici”. În această sâmbătă se va juca spectacolul „Dragi mi-s romanițele”, iar duminică, mult așteptata piesă de teatru - „Fata babei și fata moșneagului”. Programul de lucru al casei de bilete: 09:00 - 14:00. Zi liberă: Luni.

Mai multe detalii AICI

3. Surpriză pentru mămicile din sectorul Râșcani. Pe 28 aprilie mamele își dau întâlnire pe bd.Moscova, 6 la ora 10.00. „Târgul mămicilor Mami&co Fair” va cuprinde multă distracție, premii, socializare, dar în același timp doritorii vor putea ajuta o familie cu donații.

Mai multe detalii AICI

4. Training pentru părinți. Pentru toți cei care își doresc să afle mai multe despre cum poți fi un părinte ideal, acest curs este o bună alegere.

Mai multe detalii AICI

5. Federaţia de Badminton din Republica Moldova are onoarea de a vă invita la Turneul la badmintonCupa Familiei” organizată în perioada 28-29 aprilie 2018 la Chişinău.

Mai multe detalii AICI

6. Atelierul pentru copiii mici „Fermentația” va avea loc pe 28 aprilie la ora 10:00. De această dată copiii vor face gimnastică distractivă, vor avea o lecție de nutriție „Ce este procesul de fermentație și unde îl putem întâlni?”, apoi vor pregăti brioșe cu nucă și desigur, se vor distra de minune.

Mai multe detalii AICI

7. Atelier de pictură pentru adulți și copii. Ce poate fi mai frumos decât să mergeți la un atelier comun și să vă întoarceți acasă cu lucrări minunate?

Mai multe detalii AICI

8. Fiecare copil este o individualitate care nu depinde de factorii externi, iar educația joacă un rol foarte important în formarea personalității copilului. La seminarul „Comportamentul copilului în mâinile părintelui” se vor discuta mai multe aspecte, dar se vor găsi și soluții la unele dificultăți întâlnite ades de părinți în procesul de creștere a copilului.

Mai multe detalii AICI

9. Deși este pentru copii mai măricei, vârsta minimă fiind de 12 ani, „Antreprenoriatul pe înțelesul copiilor” îi va captiva cu siguranță.

Mai multe detalii AICI

 

Duminică

1. Centrul de Voluntariat RVC (Centrul Republican de Voluntariat) se alătură pentru a treia oară mișcării mondiale „Ziua Faptelor Bune”, care unește locuitorii din peste 93 de țări. Milioane de oameni, mii de organizații și companii din întreaga lume se reunesc în fiecare an pentru a-i ajuta pe alții, iar acum și Moldova. Așadar, duminică sunteți așteptați pe Strada pietonală Eugen Doga pentru a face fapte frumoase.

Mai multe detalii AICI

2. Voluntarii Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO organizează activitatea „RECYCLE BOOTH”, în data de 29 aprilie 2018, între orele 12:00-16:00, în parcul Valea Morilor (lângă scara cascadelor).

Acțiunea are ca scop reutilizarea buteliilor și transformarea acestora în colivii și hrănitoare multicolore pentru păsări, care ulterior vor fi plasate în pomii din parc.

Mai multe detalii AICI

3. Pe 29 aprilie, începând cu ora 10.00, sunteți așteptați la Târgul Mămicilor și al Tăticilor în parcul „Mezon”, sectorul Râșcani.

Mai multe detalii AICI

4. Modelarea ceramicii a fost întotdeauna o activitate adorată de copii, astfel, un asemenea eveniment le-ar face o deosebită plăcere.

Mai multe detalii AICI

5. Gurinel TV împlinește 5 ani de activitate și cu această ocazie organizează un spectacolul aniversar, unde se vor aduna personajele preferate din desene animate și cele mai cunoscute colective artistice de dans și muzică din țară. Baloane, tort, veselie și dispoziția bună vă așteaptă la Palatul Național în data de 29 aprilie, ora 17:00.

Mai multe detalii AICI

6. Biscuim şi ne distrăm! „Winnie the Pooh” organizează o super activitate distractivă pentru copii! Chef Dragoș vă invită să gătiți împreună biscuiți raw-vegani (fără zahăr, fără coacere), să ascultați muzică bună cântată de mici artiști, să dansați și să vă distrați din plin!

Mai multe detalii AICI

Foto simbol: suntparinte.blogspot.md

 

 

Adaugă comentariu

Închide