Câinii antrenați ai Poliției de Frontieră într-un show spectaculos! Află unde și când va avea loc

Câinii antrenați ai Poliției de Frontieră într-un show spectaculos! Află unde și când va avea loc

 

Cățeii antrenați ai Poliției de Frontieră din Republica Moldova pregătesc un show de chinologie pentru oameni mari și mici. Trupa de patrupezi va face demonstrații de antrenamente sau acțiuni specifice ale unui cățel polițist. 

Show-ul se va petrece în cadrul evenimentului DORFest, care va avea loc 9-10 septembrie la nordul Moldovei, pe Moșia Ciuhrii din satul Gordinești, raionul Edineț. ”Sâmbătă și duminică vom avea prezentă pe scenă Fanfara Poliției de Frontiera, iar duminică, în prima parte a zilei, pentru cei mici și toți iubitorii de patrupezi am pregătit un show de chinologie. Pentru că piticii sunt curioși din fire, spectacolul le va plăcea la nebunie”, au transmis organizatorii pentru Odoras.md

Vă amintim că DORFest este la a doua ediție, iar organizatorii își propun să transforme evenimentul într-un festival emblemă al Zonei de Nord din Republica Moldova, care militează pentru dezvoltarea culturală, economică și socială a regiunii. INVITAȚI SPECIALI pe scena #DORfest: Gândul Mâței, Daniel Balan, Ansamblul etnofolcloric Plăieșii, Maria Iliuț, Comedy Zebra Show.

Bilete online: www.dorfest.md

Eveniment pe facebook: http://bit.ly/DORfest2017

Detalii din program: AICI.

Foto: www.facebook.com/border.md

Adaugă comentariu

Închide