Crăciunul Copiilor 2017: FOTOGRAFII, emoții, detalii

Crăciunul Copiilor 2017: FOTOGRAFII, emoții, detalii

Copiii și părinții au petrecut împreună la cel mai așteptat eveniment al anului: “Crăciunul Copiilor 2017”! Sute de copilași și părinți, s-au distrat, au cântat, dansat și sărbătorit împreună la evenimentul organizat de echipa revistei Odoraș. Concentrația de energie și bună dispoziție la metru pătrat a fost de mare. Organizatorii evenimentului au reușit să surprindă plăcut și în acest an participanții la sărbătoare.

Vă prezentăm mai jos o totalizarea acelor întâmplate, dar și link-uri, de unde veți putea lua FOTOGRAFIILE.

*****

Copiii au putut participa la 24 de ATELIERE și zone de distracție:  Art-Studio AmighenDovleceiFantastic CecefelGlamour GirlsДетское научное шоу Лаборатория XFasTracKids MoldovaSmart Start Kids Academy, Azur-ART, Песочная странаSmart KidsCentrul de Creatie Tehnica pentru copii si adolescenti "Politehnic", teren de joacă Heinz MoldovaDiamant de LuxStația de Creație cu Irina Cazan, teren de joacă Kirsan, teren de joacă Tedi, școala de matematică Soroban, Art Studio Picasso, ternen de joacă Panda Kids, școala bunelor maniere ABeZe, Clubul de robotica de la Liceul „Ion Creangă”.

Citește aici detalii: Cele mai bune centre de activități au fost prezente un MEGA CARNAVAL pentru copii!

 

*****

Pe scenă a avut loc un CONCERT de excepție cu interpreți autohtoni, dar și colindători. 

Citește detalii aici: Carnavalul Copiilor a culminat datorită vocilor interpreților cunoscuți de la noi!

 

*****

De la eveniment nu a lipsit Moș Crăciun, iar ajutorii lui de la Clubul Ciufulică au dăruit CADOURI generoase fiecărui copil venit la sărbătoare - o cutie cu bomboane de la Odoraș, un pachet mare cu terci și pireu de fructe Heinz, biscuiți, apă și suc TEDI, un gel de duș de la Equilibra, două clătitoare pentru hăinuțe de la Savex și Semana, un tub de vitamine de la Dr. Frei, o gentuță comodă de la NUK, un voucher gratuit și card de reducere de 10% la „Invitro Diagnostic”, card de reducere de 10% la curățătoria Akuratti!

 

*****

La eveniment am avut și un mic TÂRG de Crăciun cu tot felul de decorațiuni hand made și cadouri de sărbători, jucării, cărți și produse de igienă:  Verona Art StudioMileN accesorii hand-made,  Antos cosmetică naturalăPAO Candles - Lumânări sculptateEditura BookstoreHome decor from „SameOld BrandNew” by Olga Holban, biscuiții B’Sweet, Kalben Chocolate, Marvel Baby – articole pentru copii, Macco – papucei din lâniță, biscuiți handmade de la Anise, hăinuțe pentru copii BabyLina, Rodica Tcaci - miere, Editura Cartea Copiilor, hăinuțe pentru copii MilyMia, Polpharma, IsisPharma, Dr. Frei.

Citește detalii aici: Vezi ce cadouri au putut achiziționa oaspeții de la Crăciunul Copiilor 2017!

 

*****

Copiii au putut face fotografii frumoase la eveniment într-un decor special, creat de Elena Sclifos (Flowers Decor), iar fotografii Olga Scorpan, Valeria Negru și Constantin Dimitrenco au surprins momente frumoase. Vedeți fotografiile AICI.

Citește și: Decorul de Crăciun – de la necesitate la tendință!

 

*****

De asemenea, părinții și copiii au putut face poze creative și interesante la Cabina Foto și zahărul Domnița. Vedeți fotografiile AICI.

 

*****

Dar și la cabina Selfiebox și Marimer, unde primeau fotografii instant.

 

*****

Zona Dr. FreiAcolo Moș Crăciunul și Alba ca Zăpada au organizat și un concurs pentru toți cei ce se fotografiau și zâmbeau. Vedeți fotografiile AICI.

 

*****

Invitro Diagnostics au amenajat la eveniment o zonă pentru fotografii de familie.

 

*****

Zona Heinz - cu un brăduț original din lemn și capace de la borcănașe.

 

*****

Tradițional, revista Odoraș a invitat la sărbătoare și 6 familii cu TRIPLEȚI născuți în 2016-2017. Cu ajutorul sponsorilor generoși, am reușit să le oferim hăinuțe, electrocasnice, produse de îngrijire, scutece, produse alimentare și altele. În acțiunea de caritate s-au implicat și mămicile venite la sărbătoare, care au adus cutii cu daruri pentru ei. 

Citește și: Daruri generoase de Crăciun pentru familiile cu tripleți din țară!

 

*****

Fotografa Olga Scorpan a fost la eveniment și a realizat un reportaj foto frumos. Vedeți toate fotografiile AICI.

 

*****

Fotograful Constantin Dimitrenco a avut și el grijă să imortalizeze cele mai frumoase în fotografii. Vedeți toate fotografiile AICI.

 

*****

Și fotografa Valeria Negru a surprins emoții frumoase și zâmbete minunate de copii! Vedeți toate fotografiile AICI.

 

Albume cu FOTOGRAFII: 

1. Constantin Dimitrenco

2. Olga Scorpan

3. Valeria Negru

4. Dr. Frei Moldova

5. Cabina Foto Party Box

6. Heinz Moldova

7. SelfieBox

 

Adaugă comentariu

Închide