Activități de weekend, 20-21 ianuarie 2018

Activități de weekend, 20-21 ianuarie 2018

Sâmbătă, 20 ianuarie

1. Pe 20 ianuarie la ora 15:00 în Centrul Comercial „Atrium” va avea loc adevăratul  „Carnaval al minunilor”. СIRCUS SHOW – „Mister X” vă invită la un spectacol gratuit cu magicieni, jongleri, clovni, acrobați, echilibriști și animale exotice.

Mai multe detalii AICI

 

2. Gestionarea conflictelor și Comunicarea Non Violentă - un nou training din cadrul programului Profesori Inspirați va avea loc în cadrul Liceului Academiei de Științe a Moldovei, sectorul Telecentru din Chişinău, str. Sprîncenoaia 1.

La acest training se va învăța:

- Ce este un conflict și care sunt etapele unui conflict;

- De ce ajungem în conflict;

- Cine sunt partenerii noștri de conflict;

- Modalități de gestionare a conflictelor. Este evitarea sau compromisul cea mai bună metodă de gestionare a conflictelor?

- Ce este comunicarea non-violentă și cum ne ajută să gestionăm conflictele;

- Partea pozitivă a unui conflict. Ce avem de învățat din conflicte?

Mai multe detalii AICI

 

3. Eroii spectacolului  „Doctor, ai, mă doare!”  vă așteaptă sâmbătă, 20 ianuarie 2018, în centrul comercial „Jumbo”, bulevardul Decebal 23, etajul 4, începând cu ora 13:00, pentru bucuria tuturor copiilor și părinților. Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici” promite a fi un spectacolul muzical gratuit pe placul tuturor.

Mai multe detalii AICI

 

4. Clinica "Simplu-Dental" organizează o lecție de igienă orală în care copiii vor fi instruiți sub formă de joc și vor beneficia de consultație și periaj dentar gratuit. Evenimentul va începe la 17.00 pe str. Mitropolit Petru Movila, 23/2.

Mai multe detalii AICI

 

5. Atelierul pentru copiii mici „Apa” organizat de Fundația Bitonic își va deschide ușile dimineața, la 10:00, pe adresa Bulevardul Dacia 49/14. Copiii vor face gimnastică distractivă, vor participa la o lecție de nutriție și cum ne hidratăm corect, vor primi smoothie din fructe, și vor avea parte de jocuri distractive.

Mai multe detalii AICI

 

6. Cel mai simpatic ursuleţ revine!  Paddington Bear 2 acum la Cinema Patria.

Mai multe detalii AICI

 

7. Cocoșul Roșu e bucuros că a trecut cu bine de avalanșa sărbătorilor de iarnă și vă invită sâmbătă la un atelier de colaj. Distracția și buna dispoziție sunt garantate.

Programul atelierului: 11.00-13.00 pe str. Sciusev 79, Chișinău

Mai multe detalii AICI

 

8. Repair Café este evenimentul când totul ce se face se referă la repararea lucrurilor împreună. Aici vei găsi unelte și materiale pentru a vă ajuta să efectuați practic orice reparații de care aveți nevoie. Aparate electrice, biciclete, vase, aparate, jucării și altele. De asemenea, aici găsești voluntari experți, cu abilități de reparație în toate domeniile.

Sâmbătă, de la 13:00 la 16:00 în cadrul UTM Râșcani, blocul 3, etajul 7, cabinetul 3-717.

Mai multe detalii AICI

 

9. Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici” vă invită la spectacolul „Eroul pentru veveriță”. Începutul va avea loc la ora 11.00.

Mai multe detalii AICI

 

Duminică, 21 ianuarie 2018

1. Teatrul Național de Operă și Balet Maria Bieșu te invită la un balet în trei acte: „Alba ca Zăpada şi cei 7 Pitici”. De la 16.00 la 18.00.

Mai multe detalii AICI

 

2. Expoziţia de proiecte „Centrul de Artă Contemporană. Chișinău" va putea fi văzută în centrul comercial Shopping MallDova.

Mai multe detalii AICI

 

3. Restaurantul  Petru 1 situat pe str. 31 August 1989, 78A, începând cu ora 16.00, va găzdui un Masterclass cu titlul : „Nu vă fie teamă de acuarele. Începeți a desena! ”

Mai multe detalii AICI

 

4. Tot duminică, 21 ianuarie 2018, ora 11:00, Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici” invită părinții împreună cu copiii la spectacolul "AUZI-MĂ!"

Mai multe detalii AICI

 

5. Copiii au uitat cum e să se joace live între ei. În curțile caselor este liniște. Toți stau la calculatoare. Într-un joc viu, aceștia învață să comunice, să construiască relații, să fie ei înșiși, să manifeste creativitate, intuiție, să se bazeze pe sine și să coopereze cu ceilalți. Acesta este cel mai important instrument al cunoașterii lumii. Excluzând jocul din lumea copilăriei, vom transforma copiii în roboți.

Cei de la ArtGame împreună cu psihologul Stela Shatova invită la un „T-joc” pentru copii.

Mai multe detalii AICI

 

6. Centrul de dezvoltare pentru copii „Discovery” organizează a 6-a ediție a întâlnirilor dintre părinți. Iar tema din această duminică este: „Separarea de mamă, formarea personalității"

În primul rând, vor exista o conversație și întrebări pe această temă, dar și alte mici surprize. Doritoarele trebuie să se înregistreze așa cum locurile sunt limitate.

Mai multe detalii AICI

 

7. O nouă Premieră la Teatrul Geneza Art! Romanul „Colecționarul” după John Fowles, în regia Danielei Burlaca, se va juca duminică la ora 19.00 și de data asta ar reprezenta o ieșire frumoasă a părinților, lăsând copiii în grija bunicilor.

Ne dorim ca acest spectacol să fie o colecție de gânduri, idei, imagini și momente”, a menționat regizoarea.

Mai multe detalii AICI

 

Foto: facebook.com

Adaugă comentariu

Închide