Hai la drumeții în Codri! Te relaxezi, faci sport și dai o mână de ajutor naturii!

Hai la drumeții în Codri! Te relaxezi, faci sport și dai o mână de ajutor naturii!

În acest weekend ai șansa să faci o faptă bună. Participă la o drumeție în Codri cu prietenii și familia ta și ajută natura să-și revie după „iarna din plină primăvară” prin care a trecut.

Cei de la Complexul Vatra vă invită să petreceți acest weekend activ, dar și cu folos. Împreună vom curața Codrii de crengi, în special care au căzut pe cărări și căi de acces.

Participarea este gratuită, iar organizatorii oferă și bețe speciale pentru a ușura călătoria. Cei care doresc să ia și un prânz complex la întoarcere, cu felul întâi, doi, un desert și o băutură, vor achita 100 de lei.

Pornirea se face de la Complexul Etno-Cultural Vatra, sâmbătă și duminică, la ora 11.00, iar traseul are o lungime de cca 8 km tur-retur, până la izvorul lui Ștefan cel Mare. Pentru călătorii mai experimentați, traseul poate fi extins până la 16 km tur-retur, atunci când se ajunge până la Mănăstirea Căpriana.

Astfel de drumeții se organizează în fiecare sfârșit de săptămână și promovează modul sănătos de viață și mișcarea în aer liber. La ele participă atât tinerii, cât și vârstnicii în plină forță sau chiar copiii. Această ediție va fi una specială, dedicată curățării Codrilor seculari.

Programările se fac la telefonul 079 551 133. Alăturați-vă grupului de pe facebook pentru mai multe detalii.

Foto: facebook.com/vatrafestmoldova; coperta simbol - turistmania.ro

Adaugă comentariu

Închide