Întărește spiritul de echipă și vino la un festival neordinar… corporativ!

Întărește spiritul de echipă și vino la un festival neordinar… corporativ!

O bună parte din timpul zilei îl petrecem nu acasă, ci la muncă. Colegii sunt, într-un fel sau altul, a doua noastră familie. Fie că deja aveți un colectiv bine format și prietenos, fie că vreți să consolidați spiritul de echipă, dar și să petreceți original timpul cu tot felul de activități neordinare, Corporate Festival de la Vatra, promite să le ofere pe toate.

Corporate Festival este la a doua ediție și va avea loc pe 24-25 iunie la Complexul Etno-Cultural VATRA. La eveniment sunt așteptate colective mari sau mici, angajați ai companiilor autohtone. În plus, puteți merge cu toată familie, inclusiv cu cei mici, căci vor fi activități și pentru ei.

Cu oferte de la 99 la 299 lei puteți avea pachete foarte interesante, ce includ tiroliana, mini golf, darts, jocuri de societate, zonă gratuită de camping și chiar meniuri apetisante cu bucate tradiționale, incluse în preț.

 

În plus, atmosfera va fi încinsă de muzica 100 % live a bandurilor autohtone. Pe scena mare vor evolua tineri interpreți și colective de dansatori din Republica Moldova, iar seara se va dansa la o discotecă open-air oferită de un DJ profesionist. Culminația evenimentului va fi un feeric Foc de Tabără.

Pentru cei mici se vor organiza un șir de distracții în Orășelul Copiilor, cu trambuline, leagăne, căsuța muzeu din sec. XIX, în curtea căreia copiii vor admira scene improvizate cu personajele îndrăgite din basmele românești etc.

Pentru că e bine ca distracția să dureze două zile și două nopți, iar după multă muncă e binevenită o vacanță de un week-end întreg, cei de la Vatra pun la dispoziție și o minunată zonă de camping, cu colibe și corturi, care întrunește toate condițiile necesare (cabine duș, WC) pentru a petrece nopțile în sânul naturii.

Companiile autohone sunt invitate la team-building-uri, ateliere de lucru și alte activități corporative în aer liber, în cadrul evenimentului „Corporate Festival”. 

Corporate Festival, ediția II-a, 24-25 iunie.

Complex Etno-Cultural VATRA, (traseul Chișinău-Ungheni, km 32).

Rezervările se fac din timp la numerele de contact: 
069 933 683; 079 551 133; 078 985 994; 079 264 626, sau la
contact@vatrafest.com

Pentru mai multe informații urmăriți evenimentul.

 

Foto: facebook.com/vatrafestmoldova

Adaugă comentariu

Închide