Medic obstetrician-ginecolog despre recuperarea după nașterea naturală

Medic obstetrician-ginecolog despre recuperarea după nașterea naturală

Nașterea naturală (vaginală) este un proces fiziologic care are loc prin mai multe faze, și anume: prima fază a travaliului (dilatarea colului uterin), perioada de expulzie a fătului (împinsul şi naşterea propriu-zisă) și perioada decolării şi delivrării placentei.

De asemenea, fiecare etapă poate fi parcursă cu mai multă ușurință dacă viitoarea mămică este informată și cooperează cu medicii. În acest sens, medicul obstetrician-ginecolog, Cătălin Cauș va prezenta tema „Nașterea naturală și imediata perioadă după naștere” în cadrul evenimentului Festivalul Mamelor marca Odoraș. Participanții vor afla informații desfășurate despre fiecare etapă a nașterii naturale, avantajele acestui tip de naștere și cum trebuie să se îngrijească mămica după nașterea pe cale naturală.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/117c
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă share acestui eveniment, ca să afle mai mulți părinți despre el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI.

Adaugă comentariu

Închide