Muzica Desenelor Animate a adus magie la un eveniment feeric, rupt din poveste

Muzica Desenelor Animate a adus magie la un eveniment feeric, rupt din poveste

Ziua Internațională a Copiilor a fost marcată în acest an într-un eveniment deosebit, plin de magie, feerie și un amalgan de emoții pozitive atât pentru pici, cât și pentru maturii ce se simt copii în suflet, Muzica Desenelor Animate. Porțile în lumea magică a muzicii și al desenelor animate au fost deschise la Teatrul Verde de către Moldovan National Youth Orchestra pentru cei aproape 4000 de spectatori.

A fost mai mult decât un spectacol muzical, a fost un spectacol al vieții de care noi toți avem nevoie atât de mult. A fost o împlinire sentimentală și o atmosferă unică ce domnea peste tot. Toți copiii, prietenii, părinții, bunicii și muzicienii au trăit o conexiune minunată, plină de sinceritate, iubire și energie pozitivă. Muzica Desenelor Animate ne-a transportat într-o lume atât de frumoasă, o altă lume de care nici nu am știut sau pe care am uitat-o în timp ce am devenit maturi. Vă mulțumim tuturor celor care ne-au primit cu inima deschisă!”, dezvăluie Andriano Marian, dirijorul Moldovan National Youth Orchestra.

Evenimentul a fost deschis de către Tekwill Academy Kids, alături de proiectul „Ignite Kids”, în cadrul căruia 6 tineri cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani și-au prezentat impresionantele istorii de succes. Corul de copii „Lia Ciocârlia” și corul mixt „Moldova” au adus un curcubeu de senzații și ne-au încântat cu o mulțime de stări, începând cu îndrăgita poveste Maria Mirabela, până la spititul african din „Lion King”. Moldovan National Youth Orchestra au creat un adevărat rollercoaster emoțional, interpretând muzica din preferatele animate: Tom & Jerry, Alice in Wonderland , The Lion King , Frozen, Shrek, How to Train Your Dragon, Ну, Погоди !, Чебурашка и Крокодил Гена, Aladdin, Sleeping Beauty, Maria Mirabela și Маша и Медведь, în paralel cu ecranizare video a peliculelor de animație.

Cireșele de pe tort au fost protagoniștii serii care au devenit personaje legendare ale desenelor animate. Micuții au fredonat și au dansat alături de îndrăgita Elsa din pelicula „Frozen”, interpretată de către încântătoarea Lidia Isac. Din lumea fascinantă plină de zăpadă, am ajuns pe covorul magic în țările asiatice împreună cu Aladdin, interpretat de către talentantul tenor, Victor Balan. Magia lui Geanie și străzile din Agrabah sunt transformate în peisajele din Africa, pline de viață și animale exotice, prin fermecătoarea voce a Stelei Botez.

Pe lângă concertul magic, la eveniment au fost amenajate mai multe zone de activități pentru copii, zone de agrement, vată dulce, cireșe, baloane, bule de săpun, brățări fosforice, robotică, drone, animatori, hamacuri și multe alte surprize. Astfel, la eveniment au fost prezenți peste 4 mii de părinți și copii, care s-au arătat încântați de starea feerica ce persista in aer, iar plăcerea s-a simțit pe chipul acestora și atmosfera care au creat-o.

Moldovan National Youth Orchestra a lansat seria celor peste 20 de concerte din 2018 cu o premieră națională: Muzica Desenelor Animate, alături de peste 100 de muzicieni și invitați speciali ai serii, care au avut drept scop de a crea o adevărată poveste în inima naturii pentru cei care iubesc desenele animate și care au visat să se aprofundeze în amintirile copilăriei.

Moldovan National Yoth Orchestra este unica orchestră națională de tineret cu peste 120 de concerte la activ, realizate în Moldova, Ucraina, România și Germania.

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu

Închide