Olga Gutium, despre bazele alăptării

Olga Gutium, despre bazele alăptării

Pe 27 septembrie, Odoraș.md organizează Festivalul Gravidelor – un eveniment unic dedicat celei mai frumoase perioade din viața unei femei! Oferă-ți o pauză de relaxare și vino să-ți pregătești bagajul de maternitate cu informații de la cei mai buni medici din Chișinău!

De această dată, consultantul superior în alăptare, Olga Gutium, invitată de compania Bayer, va vorbi despre alăptarea în primele zile de viață a nou-născutului, potențialele dificultăți și regulile esențiale pentru o lactație de succes. Cu o experiență profesională de peste 5 ani, Olga este mamă a trei copii și co-fondatoare la „Asociația Națională pentru Susținerea Alăptării”.

 

Un alt invitat special este medicul ginecolog-obstetrician de categorie superioară din cadrul Spitalului Internațional Medpark, Maxim Calaraş. Specialistul te va informa despre avantajele și dezavantajele nașterii naturale și prin cezariană, care sunt indicațiile absolute pentru nașterea prin operația cezariană, ce variantă implică mai puține riscuri și ce trebuie obligatoriu să cunoască orice gravidă despre fiecare etapă a nașterii!Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/spj
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI.

Adaugă comentariu

Închide