Primăvara începe cu... MAMA și cu șezători frumoase dedicate ei!

Primăvara începe cu... MAMA și cu șezători frumoase dedicate ei!

 

Prima ediție a „Șezătorii Mamelor” din această primăvară a adus un omagiu mamelor, femeilor, fetițelor... și a „purtat” simbolul mărțișorului – alb și roșu.

La 10 martie, în jur de 200 de femei și-au dat o nouă întâlnire cu medici profesioniști și prieteni ai familiei Odoraș.

Printre cei mai buni medici din oraș au vorbit despre teme actuale și importante. Ana Josan, medic obstetrician-ginecolog la Medpark, a vorbit despre sănătatea femeii, cele mai importante analize și vizite la medicul ginecolog. Aspecte importante despre tusele și bronșitele la copii a abordat Ada Negru, pneumolog-pediatru. Iar despre cum să protejăm copiii de anemie, care sunt semnele ce trebuie să ne pună în gardă, dar și despre rolul anumitor minerale și vitamine în dezvoltarea sănătoasă a copilului, a vorbit Țurcan Tamara, conferențiar universitar, doctor în medicină.

 

O surpriză muzicală, cu parfum de trandafiri, le-au pregătit mamelor băieții de la „Picături Muzicale” (Artico), conducator artistic fiind Iulia Sandu, care au încântat mamele cu melodia Pretty Woman. Un alt moment special al serii a fost defilarea mămicilor, alături de fetițele lor, cu cea mai frumoasă podoabă capilară. Modelele au purtat ținute roșu și alb, în stilul sărbătorii noastre naționale - Mărțișorul.

Tradițional, mămicile cu burtici au fost în centrul atenției, primind daruri speciale de la Odoraș, Fundația Edelweiss și partenerii evenimentului. Mamele norocoase au câștigat daruri la tombolă.

 

De această dată, la iarmarocul improvizat au participat: Antos cosmetică naturalăDr. Frei MoldovaHand made by Ludmy, Editura Prut InternationalPoMarin Kids - www.lenjeriedepat.md, Avon cu campania de susținere a femeilor cu cancer mamar, Avene, Klorane Bebe, Rodica – Mary Kay. Cu o degustare delicioasă a venit și Nestle cu piureurile Gerber, Poienele Moldovei cu ceaiuri naturale și Sweet Michelle cu prăjituri gustoase.

 

Parteneri: Nestle, Medpark, Bionorica, Fundația Edelweiss
Sponsori: Polpharma, Chicco, Equillibra, Avene, Klorane Bebe, Dr. Frei, Apa OM Kids, Tedi ș.a.

 


Fotograf: Valeria Negru Photography

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu

Închide