Record de graviduțe îmbrăcate în roșu

Record de graviduțe îmbrăcate în roșu

Recent revista Odoraș a organizat prima ediție a Festivalului Graviduțelor din 2018. Dat fiind faptul că evenimentul a fost organizat între cele două sărbători ale dragostei, Valentine’s Day și Dragobete, am hotărât să sărbătorim iubirea împreună cu cele peste 150 de graviduțe prezente la festival. Îmbrăcate în roșu și cu zâmbetul pe buze, femeile au eclipsat la propriu, iar burticile lor au dat un farmec aparte evenimentului.

De la semnele care indică apropierea nașterii până la îngrijirea corectă a bebelușilor au fost temele abordate la cea mai recentă ediție a Fesivalului Graviduțelor. Pe lângă partea informativă, graviduțelor le-a fost prezentat un defileu al fetițelor în rochițe festive, au savurat bunătăți la pauza de cafea, dar și au putut procura diverse produse utile de la târgul improvizat.

CITEȘTE ARTICOLUL: MEDIC OBSTRETICIAN-GINECOLOG, DESPRE CELE 9 SEMNE CARE INDICĂ APROPIEREA NAȘTERII

 

Teme discutate la eveniment:

- Particularitățile îngrijirii nou-născutului;

- Argumente pro alăptării;

- Semnele nașterii;

- Dispozitivele necesare pentru gravide;

- Administrarea vitaminelor în timpul sarcinii;

- Secretul oaselor sănătoase;

- Preparatele indispensabile în orice trusă medicală;

- Cum să ai o igienă intimă impecabilă.

 

Graviduțele au primit daruri speciale de la parteneri și din partea Odoraș, iar gravida cu cel mai avansat termen de sarcină - 41 de săptămâni - a fost „petrecută la maternitate” cu o cutie plină cu daruri pentru bebeluș, de la Fundația Edelweiss și alți parteneri.

Cum a fost la cel mai recent eveniment pentru părinți organizat de Odoraș în acest an puteți vedea și în imaginile de mai jos. Urmează săptămâna viitoare o nouă ediție a „Șezătorii mamelor”, la care vă pregătim multe informații utile, un decor de primăvară, dar și alte momente speciale.

 

 

Mulțumim sponsorilor și partenerilor evenimentului!

Parteneri: Davita Bone, Maternitatea Medpark, Bayer, Dr. Frei, Ogestan, Apilak, Epigen Gel, Alpen Pharma, Busuioc TV, Fundația Edelweiss.

Sponsori: Viorica-Cosmetic, Frosch, SPLAT, Mam & Me, MAXIKIDS, Pufies, PrimulSens, Mi-e Dor, Mama's Box, Sanosan, Dracoșa, Bingo, Sto reteptov krasoti, Herbal Therapy, Mini Lady, Ushastii Neani, Antos cosmetică naturală etc.

Degustare: MOKA Cafe, Apa OM, Prăjituri Sweet Michelle (Irina Civga Iatenko)

Fotograf: Irina Spinei Photography

Decor: Elena Sclifos - Flowers Decor

Foto: Irina Spinei Photography

Adaugă comentariu

Închide