Scriitoarea Tatiana Țîbuleac are două întâlniri cu cititorii în Chișinău. Află când și unde!

Scriitoarea Tatiana Țîbuleac are două întâlniri cu cititorii în Chișinău. Află când și unde!

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”  invită la întâlnirea cu scriitoarea Tatiana Țîbuleac, autoare a mai multor cărți de top („Fabule moderne”, „Vara în care mama a avut ochii verzi”), care în 2019 a fost inclusă în cadrul Programului de lectură „Chișinăul citește” cu romanul „Grădina de sticlă”. Este prima întâlnire a scriitoarei cu cititorii Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.

Admiratorii operei literare sunt invitați joi, 28 februarie, ora 14:30, alături de Emilian Galaicu-Paun, scriitor; dr. Ludmila Simanschi; dr. Marin Postu - în incinta Bibliotecii „Onisifor Ghibu” (str. N. Iorga nr. 21A, tel.: 022 23 26 25) și vineri, 1 martie 2019, ora 17:00, alături de dr. hab. Maria Șleahtitchi, scriitoare, critic literar; dr. hab. Aliona Grati, critic literar - în incinta Bibliotecii Centrale (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 148, tel.: 022 22 50 06).

„Grădina de sticlă” reconfirmă intrarea în literatura de azi a unei scriitoare pe cât de talentate, pe atât de inteligente, care știe să alieze cruzimea observației și compasiunea față de suferință, scoțând la iveală tragedia destinelor și frumusețea vieții”, menționează Gabriela Adamesteanu. 

Programul de lectură „Chişinăul citeşte” încurajează și promovează lectura ca mijloc de dezvoltare culturală şi creativă, valorifică lectura chişinăuienilor, orientează cititorul spre valorile literare şi artistice autohtone. Programul a ajuns la cea de-a XVI-a ediție.

 

Sursa: eucitesc.md; filme-carți.ro

Adaugă comentariu

Închide