Surprize și cadouri la șezătoarea Odoraș!

Surprize și cadouri la șezătoarea Odoraș!
Pentru fiecare părinte îmbolnăvirea copilului este un motiv de neliniște, iar tratamentul și îngrijirea odorașului reprezintă o adevărată provocare pentru întreaga familie. Copiii mici au imunitatea mai slabă  și sunt supuși riscului de a se îmbolnăvi frecvent, din acest motiv adulții sunt mereu în căutarea celor mai eficiente metode de prevenire a îmbolnăvirii copiilor. Totuși, care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac părinții în tratarea copiilor și cât de eficiente sunt metodele folosite pentru prevenirea răcelii?

Pentru a afla un răspuns deplin la această întrebare, te invităm la un seminar informativ pentru părinți care este numit simbolic „Șezătoarea Mamelor”. Evenimentul va avea loc pe 17 septembrie și are scopul să informeze adulții despre remediile ce ajută copilul să treacă mai ușor peste bolile caracteristice sezonului rece. Mai jos găsiți detalii despre medicii invitați la eveniment și subiectele care vor fi abordate în cadrul șezătorii.

Medicul ORL, Alexandru Didencu de la Spitalul Clinic Republican pentru Copii „Emilian Coțaga” va informa participanții despre infecțiile virale respiratorii la copii și ce trebuie să facă părinții până a ajunge în cabinetul medicului. Specialistul are o experiență vastă în efectuarea intervențiilor chirurgicale în Republica Moldova și o serie de stagii peste hotare.

Medicul pediatru, Tatiana Vozian va vorbi despre infecțiile virale cronice la copii și restabilirea nivelului optim de funcționare a sistemului imunitar. În prezent, medicul activează la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor din sectorul Botanica și la Asociația Medicală Teritorială din același sector. Pe lângă o serie de instruiri practice în spitalele și instituțiile medicale din Republica Moldova, medicul pediatru a participat la o serie de congrese și experiențe științifice, printre care: Practica medicală în domeniul bolilor rare a copiilor din Moldova; Maladii ale sistemului bronho-pulmonar la copii, factori de risc și terapii contemporane; Pielonefrita cronică la copil și adolescent etc.

Medicul neonatolog de categorie superioară și managerul serviciului neonatal-pediatric de la Spitalul Clinic Municipal Nr.1, Dorina Rotaru va prezenta tema „Lupta cu răceala la copii de vârstă fragedă”. Dorina Rotaru are 16 ani de experiență în muncă și este membru al comisiei de specialitate Neonatologie a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova.

 

De asemenea, în cadrul evenimentului Șezătoarea Mamelor veți avea ocazia să o cunoașteți personal pe îndrăgita interpretă Adriana Ochișanu și să aflați cum își protejează fetița Mihaela de bolile caracteristice sezonului rece care curând va începe!

 

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/sc1
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Te aşteptăm cu drag pe 17 septembrie!

 

Articole recomandate

Adaugă comentariu

Închide