Te invităm la ultima Șezătoare a Mamelor din acest an!

Te invităm la ultima Șezătoare a Mamelor din acest an!

Dragi mămici, vă anunțăm că o nouă Șezătoare se apropie cu pași grăbiți, astfel încât, la 9 decembrie vă așteptăm cu mult drag să participați la ultima șezătoare din acest an.

De această dată vom discuta despre vomă și diaree, două aspecte care însoțesc o mulțime de boli, dar pot fi provocate și de o simplă indigestie alimentară. La eveniment veți afla când este momentul să vă alarmați sau nu, cum putem preveni aceste aspecte, dar și care sunt soluțiile pe care ni le oferă medicina. La aceaste subiecte ne va vorbi Raba Tatiana, conf. univ., doctor în ştiinţe medicale, medic hepato-gastrolog, la Centrul Mamei şi a Copilului.  

O altă temă pe care o vom aborda în cadrul șezătorii sunt infecțiile respiratorii la copii. Mămicile vor afla de ce copiii sunt mai supuși îmbolnăvirilor, care sunt cauzele acestora, dar  și ce importanță are  igiena năsucului pentru protejarea de bolilele de sezon. La această temă ne va vorbi Nelea Rusu, area manager al companiei Sodimed, reprezentant Marimer în Moldova. 

Compania Becor, prezentă la evenimet, va prezenta mămicilor o gamă de multivitamine Special Kid, un supliment sănătos pentru pici.

Ne vedem pe 9 decembrie, ora 17:00, același loc – Restaurantul Garden Palace (str. V. Alecsandri 8).

Intrarea este GRATUITĂ! Invitat special: Georgeta Voinovan, interpretă şi textieră. 

Telefon de contact 079955436

Partenerii evenimentului: Heinz, Marimer, Special Kid, Apa OM, iTicket.

Adaugă comentariu

Închide