Teo Trandafir revine la Chișinău. Află despre ce va discuta!

Teo Trandafir revine la Chișinău. Află despre ce va discuta!

 

E înțeleaptă, carismatică și cu un simț al umorului de invidiat! Teo Trandafir revine la Chișinău cu un workshop de zile mari sau, mai curând, cu o adevărată lecție de viață.

La 4 martie, Clubul Nostru te invită să-ți lași grijile acasă și să vii la întâlnirea cu Teo, de unde vei reveni mai motivată, mai inspirată și mai curajoasă.

Prezentatoare de radio și TV, actriță și fostă producătoare, Teo Trandafir are multe de povestit. Umorul, ironia, dar și înțelepciunea a ajutat-o să treacă peste multe provocări ale vieții, iar pentru asta este îndrăgită, atât în România, cât și la noi, în Moldova.

La evenimentul din 4 martie, organizat de Clubul Nostru, celebra prezentatoare va preda o lecție de viață, inspirată din propriile trăiri, dar și căile care au ajutat-o să răzbată întotdeauna. 

Evenimentul va avea loc la 4 martie, orele 16.00-20.00 la Banquet DeLuxe.

Prețul unui bilet este de 250 de lei și poate fi procurat pe Iticket.md 

Locurile sunt limitate. Mai multe detalii în evenimentul de pe facebook AICI.

 

Agenda evenimentului:

- Discurs Teo;

- Cadouri pentru toate participantele;

- Primăvara începe… cu tine;

- Cum am reușit eu;

- Oră practică;

- Întrebări – răspunsuri;

- Tombolă cu super-premii oferite de partenerii serii;

-  Vin, sesiune de fotografii.

 

Teo are o fiică în vârstă de aproape 13 ani, pe nume Maia, pe care a adoptat-o pe când fetița avea abia 3 luni și cu care are o relație specială și deosebit de puternică. Are un stil de educație bazat pe încredere, responsabilitate, grijă și iubire, dar și libertate, iar asta e o adevărată măiestrie.

Teo Trandafir este o femeie norocoasă. Una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale a fost lupta cu moartea, când din cauza unei pancreatite acute a stat mai multe luni într-o clinică din Viena, fiind chiar și în comă o perioadă. Însă după o perioadă complicată, Teo a renăscut.

 

Foto: teotrandafir.com; click.ro; kanalD; adpm.ro

Adaugă comentariu

Închide