Ce-ți va aduce anul 2018. Prognoze pentru fiecare zodie!

Ce-ți va aduce anul 2018. Prognoze pentru fiecare zodie!

O echipă experimentată de astrologi au depus mult efort ca să afle care sunt prognozele pentru fiecare zodie în anul care se apriopie. Deci deja știm că anul 2018 va fi plin de promovări în cariere, precum și în ceea ce privește iubirea și aventura. Vă puteți aștepta la stabilitate în familie, momente de bucurie, dar și la unele surprize.

Berbec

Anul acesta, cei născuți în această zodie focoasă dominată de Marte vor avea multă energie, pe care o pot folosi cel mai bine în carieră. Cu toate acestea, nu vei duce lipsă de ea nici în relații. Datorită diligenței și perseverenței tale, trăsături tipice pentru Berbeci, îți vei putea atinge țelurile. Nu doar datorită trăsăturilor tale personale, ci și datorită poziției planetelor, este sigur că horoscopul pentru Berbeci în 2018 va fi unul pozitiv.

În timpul primelor luni ale anului, relația poate stagna. Influența planetei Venus poate fi foarte intensă, deci este posibil să fii sensibil când vine vorba de sentimente. Lunile de primăvară din 2018 vor aduce idei noi și neconvenționale Berbecilor. În ceea ce privește relațiile, vei da din nou dovadă de perseverență. Vei fi foarte răbdător în iubire. Mai mult decât atât, comportamentul tău impulsiv îți va aduce o iubire pe cinste. În timpul verii, datorită lui Venus care e în zodia Leilor, poți să te aștepți la liniște în viața privată. Relațiile tale vor fi pline de loialitate și respect. Nu vei avea parte de surprize neplăcute și nu vei prefera aventurile de o noapte. În timpul verii, vei avea o perioadă oportună pentru carieră. Iar în timpul toamnei din 2018, atenția ta va fi îndreptată în mare parte asupra familiei, conform horoscopului. Indiferent de problemele apărute, îți vei trage energie din cei apropiați. La sfârșitul anului, Berbecii se vor concentra îndeosebi asupra educației. Vei simți responsabilitățile în această perioadă și va ieși la suprafață aspectul tău moral.

Taur         

Conform astrelor, anul 2018 va fi unul pozitiv și pentru cei din această zodie. Mai ales când vine vorba despre carieră. Taurii sunt dominați de Venus și sunt de obicei persoane responsabile și de încredere. Aceste trăsături sunt apreciate, deci nu îți fie frică să arăți de ce ești în stare. Nu uita, norocul îi preferă pe cei curajoși. Stabilește un țel și perseverează cu eforturile tale și nici o problemă nu ți se va părea prea mare.

Chiar la începutul lui 2018, vei simți o energie deosebită atât fizică, cât și psihică, datorită influenței planetei Mercur care e în zodia Scorpion. Drept urmare, te poți aștepta la un drum spre succes fără mari probleme. Lunile de primăvară îți va ascuți simțurile. În această perioadă, când totul înflorește, emoțiile tale vor fi și ele puternice. Drept urmare, munca și cariera vor fi lăsate pe fundal. Acum vei vrea să te concentrezi pe dragoste, artă și orice găsești frumos. Atmosfera generală a verii din 2018 va fi foarte pozitivă. Poate din cauze relațiilor amoroase, dar poate are de-a face și cu realizările pe plan profesional, pe care această perioadă ți le va oferi. Vei avea mare succes pe plan profesional și financiar. Conform horoscopului, zilele mai scurte îi vor avantaja pe cei născuți sub această zodie în relaționarea cu alți oameni. Datorită influenței planetei Venus din Balanță, vei fi plin de carismă pentru cei din jurul tău. Nu te teme să folosești asta și în viața personală, dar și la locul de muncă. De exemplu, acum e timpul sa vorbești cu superiorul tău despre o mărire de salariu. Iarna vei fi nevoit să faci unele decizii serioase care te pot lăsa confuz.

Gemeni

Față de anul care trece, în care ai avut parte de pace, energie pozitivă și multe împliniri, horoscopul pentru 2018 pentru Gemeni va fi mai agitat, mai ales în mijlocul anului. Cei născuți sub această zodie dominată de Mercur sunt foarte inteligenți și sensibili. Poți folosi aceste trăsături, de exemplu, când rezolvi probleme sau depășești obstacolele.

Chiar la începutul anului, pot apărea unele probleme în relații, datorită impactului lui Venus din Capricorn. Gemenii vor încerca să își nege de-a dreptul emoțiile. Orice expresie de afecțiune sau sentimente ți se vor părea ciudate. Chiar dacă nu ești satisfăcut în viața privată, această perioadă poate fi utilizată pentru concentrarea asupra carierei. Nu te va putea distrage nimic de la asta. Ritmul impus de tine va dura pe toată perioada din 2018, deci nimic nu va sta în calea succesului tău. Conform horoscopului, Gemenii vor fi mereu cu probleme în mijlocul anului. Poți întâlni lume nouă și asta te poate afecta negativ. Perioada verii va influența pozitiv relațiile tale. Datorită încrederii nou dobândite, vei avea succes și la locul de muncă. Acum este timpul să faci schimbări dacă dorești. În toamnă, după o perioadă cu succese pe plan profesional, poți să te concentrezi mai mult pe relații. Ai grijă de persoana iubită. Trebuie doar să dai dovadă de inițiativă și să te revanșezi pentru tot timpul petrecut la locul de muncă. Vei găsi armonia din nou. Relațiile noi vor înflori și ele. Horoscopul promite un sfârșit de an în armonie pentru Gemeni

Rac

Cei născuți sub această zodie emoțională dominată de Lună se pot aștepta la un an plin de experiențe minunate. Horoscopul pentru 2018 prezice că vor avea parte de succese în carieră, precum și în viața privată. Cu toate acestea, vei reuși să îți îndeplinești visele. E posibil să ai unele probleme, dar răsplata pentru așteptare va fi pe măsură. Mai mult decât atât, experiențele vor fi de neprețuit.

Conform horoscopului, începutul lui 2018 va aduce armonie în relații. Datorită influenței pozitive a lui Venus, mintea ta va fi deschisă, deci te vei înțelege bine cu alții și vei putea construi relații noi cu ușurință. Mercur care va fi în Berbec în primăvara lui 2018 promite asistență în carieră Racilor. Datorită influenței sale, vei fi capabil de a lua decizii rapid, deci nu vei avea probleme. Acum e momentul potrivit să investești timp în muncă și să faci ce poți, nu trebuie să te temi să îi ceri superiorului tău o mărire de salariu. Conform horoscopului, lunile de vară vor fi concentrate în relații. Totuși, vei avea parte și de noi aventuri. Trebuie să fii cu lumea potrivită și nu trebuie să te temi să mergi în excursie. Odată cu începutul toamnei în 2018, va începe o perioadă propice pentru carieră. Mercur va intra în Capricorn, deci nu vei duce lipsă de motivație. Totuși, trebuie să ai grijă la sănătate în această perioadă deoarece poți avea răni minore. Relațiile pe termen lung ale Racilor în acest an vor prospera la finele anului. Totuși, ai grijă să nu devii dependent de cei dragi, acest lucru te-ar putea afecta emoțional.

Leu

Cei născuți în această zodie focoasă care e dominată de puternicul Soare sunt cunoscuți drept foarte energici. Sunt generoși și au capacități de lider. Datorită personalității tale, vei putea să te descurci cu problemele care vor apărea. De aceea horoscopul pentru Lei este pozitiv. Conform astrelor, poți să te aștepți la o perioadă plină de succese mai ales la finele anului.

Chiar la începutul anului, te poți aștepta la unele avantaje datorită poziției lui Mercur în Vărsător. Datorită influenței lui Venus, primăvara lui 2018 îți va îmbunătăți viața personală. Horoscopul îți sugerează că nu vei duce lipsă de atenție din partea sexului opus, flirturi și aventuri. De asemenea, vei fi atras de călătorii. Conform horoscopului, te poți aștepta la unele probleme în mijlocul lui 2018. Vei fi neliniștit ceea ce te va încetini la muncă, deci e posibil să ajungi într-o situație fără scăpare. Leii trebuie să fie atenți la carierele lor, pentru a putea remedia greșelile cât de repede posibil. Toamna promite liniște pe plan profesional. Datorită personalității tale, ai trecut deja peste ce era mai rău. Conform horoscopului, e timpul ca Leii să acorde atenție relațiilor. Nu te teme să treci la nivelul următor. Sfârșitul anului promite succese în carieră, dar și armonie în relații. Leii sunt capabili să iasă în evidență și să folosească oportunitățile ivite. Nu rata șansa. Te poate aștepta chiar și o promovare.

Fecioară

Astrele arată clar ca horoscopul pentru 2018 va fi pașnic pentru Fecioare, mai ales când vine vorba despre carieră. Cei născuți sub această zodie dominată de Mercur muncesc din greu, sunt cinstiți și adoră să aibă toate lucrurile puse la punct. Drept urmare, nu trebuie să îți faci griji pentru carieră. În viața privată, te poți aștepta la armonie, experiențe noi, dar și la unele surprize.

Chiar de la începutul anului, vei fi cuprins de mai multe evenimente, conform prezicerilor horoscopului. Datorită influenței planetei Marte, vei fi încărcat de energie pozitivă care se va împrăștia în mediul tău. Odată cu sosirea verii în 2018, când e tot mai cald, vei simți nevoia să ieși la aer liber. Nu vei sta într-un singur loc, îți place să explorezi. Datorită influenței lui Venus din Gemeni, când vine vorba de relații, Fecioarele vor avea multă agitație. Cel puțin lucrurile sunt calme în carieră. Vara din 2018 promite o moralitate ieșită din comun, datorită influenței lui Marte din Vărsător. La muncă, ai buna capacitate de organizare. Poți fi observat chiar de superiorul tău, deci vei avea parte de răsplata mult dorită. Fecioarele vor fi fericite să fie înconjurate de prieteni și familie. Horoscopul îți sugerează că așa te vei simți cel mai bine. Apropierea lunilor răcoroase va aduce o nehotărâre în ceea ce privește întrebările importante. Dacă ai de luat o decizie majoră, mai bine o amâni, conform horoscopului. Starea în relații pentru toamna din 2018 va fi calmă și plină de armonie. Trebuie să ai grijă când faci sport, să nu ai răni minore.

Balanță

Conform astrelor, horoscopul pentru 2018 pentru Balanță va fi pașnic. Cei născuți sub această zodie sensibilă, dar ambițioasă, dominată de Venus, vor avea parte de odihnă în cele din urmă. Nu trebuie să îți faci griji că te vei plictisi în acest an. Experiențe de neuitat te așteaptă pe plan profesional. Când vine vorba de viața privată, nu te aștepta la mari surprize. Horoscopul este destul de stabil - relațiile pe termen lung pot beneficia de armonie și compasiune.

Pentru Balanță, începutul anului 2018 va fi pașnic. Ai învățat să te descurci în perioadele agitate fără mari probleme, deci nu te mai afectează nimic. Datorită influenței planetei Mercur, vei avea mare succes în relațiile interpersonale. Conform horoscopului, acum poți să îți mărești contactele pe plan profesional. Odată cu sosirea primăverii, influența lui Venus din Taur îți va aduce o perioadă foarte intensă. O persoană de sexul opus, cum ar fi un partener sau membru al familiei, te poate răni mult sau din contra, poate crea sentimente pozitive în tine, la fel de intense. Balanța va întâmpina vara din 2018 la fel într-un mod pașnic, la locul de muncă nu trebuie să te grăbești, dar nici nu poți rămâne în urmă, căci ai atrage atenția nedorită din partea superiorilor. Timpul liber îți e dedicat sporturilor, plimbărilor în natură cu cei dragi. Odată cu sfârșitul anului 2018, relațiile pe termen lung vor înflori. Datorită energiei pozitive din viața personală, Balanțele singure pot să se aștepte să cunoască persoane noi. Un potențial partener, care te va atrage, va apărea în mediul tău. Pentru a obține ceea ce dorești, va trebui să depui foarte mult efort.

Scorpion

Astrele sugerează că horoscopul Scorpionilor pe 2018 va fi pozitiv. Mai ales în prima jumătate a anului, Cei născuți sub această zodie dominată de Marte au încredere de sine și sunt foarte perseverenți. Datorită caracterului lor, vor avea succes, mai ales pe plan profesional, unde pot obține tot ceea ce își propun. La relații, horoscopul nu prevede nici o activitate semnificativă. Totuși, vei avea un număr ridicat de potențiali parteneri distractivi.

Chiar de la începutul anului, te așteaptă o energie pozitivă la locul de muncă. Te vei îndrepta direct spre țelul tău, deci îl vei atinge în curând. Ai grijă să nu fii fără scrupule - e posibil să rănești pe cineva apropiat ție. La începutul primăverii din 2018, Scorpionii pot să se aștepte la iubire deoarece, conform horoscopului, influența lui Venus din Pești îți va aduce respect din partea celor din jurul tău. Este chiar posibil că vei ajunge într-o situație în care va trebui să alegi din mai multe persoane. Lunile calde de vară își vor îndrepta atenția asupra relațiilor personale. E timpul să te concentrezi la muncă dacă nu vrei să ai probleme, mai ales în iulie 2018. Conform horoscopului, agitația din carieră va dispărea în toamnă. Totuși, problemele minore vor apărea în relații. Nu uita că nu e cea mai bună idee să îți verși furia de la locul de muncă asupra celor dragi. Finalul anului va fi o perioadă interesantă pentru Scorpionii fără parteneri. Te vei bucura de multe aventuri și flirturi. Vei avea parte și de ceva nemaiîntâlnit până atunci. Horoscopul pe 2018 promite stabilitate în relațiile pe termen lung.

Săgetător 

Vei avea multe lucruri bune anul acesta. Horoscopul din 2018 va fi încărcat cu energie pozitivă pentru Săgetător, conform astrelor. Cei născuți sub această zodie dominată de Jupiter se deosebesc prin capacitatea lor de a lua decizii într-un mod rapid și precis. Sunt optimiști și independenți și drept urmare se vor descurca de minune când e vorba de relațiile interpersonale și carieră.

Pentru Săgetători, începutul lui 2018 va aduce multe realizări, mai ales pe plan personal. Cei care se află într-o relație serioasă se pot aștepta la armonie și reciprocitate. Influența lui Venus din Vărsător nu favorizează pasiunea și relațiile romantice, de aceea cei singuri vor găsi cu greu un partener în perioada aceasta. Ar fi ideal să te concentrezi la carieră. Primăvara din 2018 și încălzirea treptată oferă o nouă sursă de energie pentru Săgetători. Datorită influenței lui Mercur, vei avea o imaginație activă și capacitatea de a lua decizii rapid. Vei lucra mult dar vei fi răsplătit din plin. După perioada de agitație, meriți să te relaxezi în vara acestui an. Mergi în concediu, nu vei rata nimic important acasă și ai nevoie de odihnă. Datorită orelor lucrate, e posibil să faci unele greșeli de neatenție care l-ar putea supăra pe superiorul tău. Pentru Săgetători, toamna din 2018 va fi o perioadă fără mari griji în care relațiile vor înflori. Horoscopul ne arată că potențialii parteneri ar putea apărea chiar în mediul tău normal. Finalul anului 2018 va fi unul rațional pentru tine. Conform horoscopului, este o energie în această perioadă care are o influență mai ales asupra intelectului tău. În această perioadă nu merită să încerci să realizezi ceva pe plan profesional.

Capricorn

Astrele sugerează că horoscopul pe 2018 va fi unul pozitiv în mare parte pentru Capricorni. Cei născuți sub această zodie dominată de Saturn se pot aștepta la diferite evenimente, fie ele pozitive sau negative. Dar așa este viața, e important să înveți din greșelile trecutului. Exact acest aspect trebuie precizat Capricornilor. În plus, datorită personalității tale practice și tendinței de a munci mult, vei găsi mereu un mod de a rezolva orice problemă.

Chiar de la începutul anului, influența lui Marte în Săgetător îți va aduce dorința de a lupta pentru ceea ce crezi - lucru care poate să îți provoace neplăceri. Frustrarea datorată energiei excesive poate fi eliberată prin sport de exemplu. Odată cu lunile de primăvară din 2018 și încălzirea treptată, și tu te vei topi. Vei fi atras de orice lucru nou, de exemplu o persoană de sex opus. Horoscopul promite celor singuri că vor avea parte de multe aventuri în această perioadă. Mai mult decât atât, e posibil să se dezvolte într-o mare iubire. În vară, dacă dorești să realizezi ceva, acum e timpul ideal de a arăta de ce anume ești capabil. În această perioadă, relațiile vor fi stabile, deci nu trebuie să îți faci griji pentru orice conflicte apărute în apropierea ta. Toamna din 2018 îți va aduce multe probleme, conform horoscopului. Datorită influenței lui Venus în Scorpion, vei fi atras de fructul interzis. Vei avea sentimente intense, dar te vei strădui să nu arăți asta nimănui. În cazuri extreme, e posibil chiar să ducă la înșelat. Odată cu sfârșitul anului, evenimentele din jurul tău se vor liniști.

Vărsător

Fiind dominat de Uranus, horoscopul va fi unul pozitiv și pentru Vărsători, mai ales în mijlocul anului. Cei născuți sub această zodie sunt intelectuali și au mereu idei inovatoare. De aceea pot face față problemelor cu brio. În acest an, te poți aștepta la succese în carieră, nu doar datorită personalității. Când vine vorba de relații, situația va fi stabilă și nu te așteaptă nicio surpriză majoră.

Pentru Vărsători, începutul anului vă va aduce o încetineală în ambiții. Te vei concentra pe relații, nu pe carieră. Totuși, vei avea tendința de a te izola de cei din jur. Te simți în largul tău când ești singur. Conform horoscopului, situația se va schimba în martie. Datorită influenței lui Mercur din Pești, Vărsătorii se pot aștepta la energii pozitive noi. Vei comunica foarte eficient și vei ajunge la concluzii cu partenerul repede și ușor. Lunile de vară vor fi pline de succes. Te vei descurca de minune la lucru, deci trebuie doar să continui ritmul impus, asemeni în viața privată. Horoscopul spune că în această perioadă călduroasă se vor simți cel mai bine Vărsătorii fără cuplu deoarece îi așteaptă un potențial partener. Toamna va fi cu un ton serios pentru Vărsători. A trecut pasiunea de la început, dar asta nu înseamnă că sentimentele au scăzut - chiar invers. Această perioadă este bună pentru relațiile serioase, care vor avea parte de stabilitate și armonie. Situația în carieră e banală chiar. Ai avut deja oportunități, deci dacă le-ai irosit, nu mai ai ce să faci acum. La sfârșit de an gândește-te la sănătatea ta și nu subestima prevenirea bolilor în anotimpul rece.

Pești

Horoscopul din 2018 încurajează Peștii să își deschidă bine ochii, mai ales în primăvară. Vor apărea oportunități unice în viață! Cei născuți sub această zodie dominată de Neptun tind să fie persoane sensibile, responsabile și de încredere. Asta le oferă un avantaj enorm în a crea noi contacte în afacere prin relațiile interpersonale.

Chiar la începutul anului, Peștii vor avea o viață ușoară. Horoscopul dezvăluie că vei părea prietenos și natural celor din jur. Vei atrage oamenii și aceștia vor dori să se apropie de tine. Primăvara din 2018 îți va aduce, datorită influenței lui Marte din Capricorn, oportunități mari în carieră. Dorința de succes pe plan material, pe care o simți zilele acestea, te motivează tot timpul. Drept urmare, ești candidatul ideal pentru posturile de conducere. Conform horoscopului, datorită influenței lui Venus, cei singuri vor avea o șansă mare de a întâlni persoana potrivită în vară. În această perioadă, vei avea tendința de a te îndrăgosti. Toamna din 2018 va fi dominată de relații. Datorită influenței lui Venus din Balanță, aceste aspecte vor fi foarte valoroase pentru Pești. Vei încerca să faci pe toată lumea fericită și vei dori să trăiești în armonie cu ei. Odată cu sfârșitul lui 2018, Peștii vor reveni și se vor concentra din nou la muncă. Ai încă timp să recuperezi munca pierdută, deci dacă vei aborda lucrul cu o atitudine optimistă, te vei bucura de Crăciun în pace, înconjurat de cei pe care îi iubești cel mai mult.

 

Sursa: steahoroscop.ro

Sursa foto: horoscop.garbo.ro

 

Adaugă comentariu

Închide