Horoscop pentru 4 martie 2017. Vezi ce spun astrele!

Horoscop pentru 4 martie 2017. Vezi ce spun astrele!

Berbec

Trebuie să ai mai multă grijă de tine. Persoanele din jur au nevoie e sfatul și ajutorul tău, însă nu le poți fi de folos dacă nu te ocupi și de problemele tale. Sfat: Analizează-ți prioritățile.

Taur

Ai parte de o zi fantastică. Astrele ți-au venit în sprijin și reușești în tot ceea ce îți propui, oricât de dificil ar părea la început. Sfat: Fii curajos.

Gemeni

Este momentul să îți lași temerile deoparte și să îți asculți glasul inimii. Ziua de azi te poate purta pe cărări nebănuite și vei regreta dacă ratezi ocazia. Sfat: Acordă-ți șansa la fericire. 

Rac

Trebuie să clarifici lucrurile cu persoana iubită. Ai de făcut o alegere dificilă, dar tot răul merge spre bine.  Sfat: Ai grijă să nu spui lucruri pe care le vei regreta.

Leu

Este o zi tensionată pentru că ai parte de întâlniri cu oameni încăpățânați și agresivi. Ai grijă cum relaționezi cu ei, pentru că este posibil să se întoarcă împotriva ta. Sfat: Păstrează-ți calmul.

Fecioară

Astăzi, lucrurile merg bine pentru tine. Vei observă că cu cât ești mai vesel, cu atât vei atrage fericirea în viața ta. Sfat: Trăiește clipa.

Balanță

Ești nevoit să îți controlezi temperamentul dacă vrei să menții o relație bună cu cei din jur. Nu lua lucrurile prea în serios și nu fă un capăt de țară din orice fleac. Sfat: Unele lucruri mai bine rămân nespuse.

Scorpion

Ai multe de învățat despre echilibru astăzi. Pregătește-te să faci față provocărilor pentru că ego-ul îți va fi rănit cu siguranță. Sfat: Fii flexibil, dar nu uita cine ești cu adevărat.

Săgetător

Evenimentele de azi te vor lăsa puțin confuz. Probabil simți că nu primești ceea ce meriți însă nu te plânge prea tare, pentru că nimănui nu-i plac plângăcioșii. Sfat: Învață să prețuiești ceea ce ai.

Capricorn

Ai parte de o zi fantastică. Ai multă energie și poți să te ocupi de un proiect mai complicat, care cere curaj și multă putere de muncă. Sfat: Profită de fiecare clipă.

Vărsător

Nu ar strica să fii mai egoist ca de obicei. Te chinui mult prea tare să te faci înțeles și nu se merită. Ocupă-te mai bine de dorințele și pasiunile tale. Sfat: Ai grijă și de nevoile tale.

Pești

Îți dorești să realizezi multe astăzi și ai și energia necesară. Vei vedea că o să fii mult mai bine văzut de colegi dacă îți asumi riscuri și ești hotărât.  Sfat: Ascultă-ți instinctul.

 

Informații: huff.ro

Foto simbol: http://onehdwallpaper.com

Adaugă comentariu

Închide