Horoscop pentru octombrie 2018

Horoscop pentru octombrie 2018

Luna octombrie 2018 este marcată de tranzitul retrograd al planetei Venus în Scorpion, unde nu se simte prea bine, astfel încât ne poate inspira pasiuni necontrolate și dorințe extreme. Dar, pe de altă parte, dacă aruncăm o privire spre resorturile interioare, spre propriile sentimente și spre sistemele de valori care ne ghidează, am putea găsi puterea de a renaște, atât la nivel sentimental-relațional, cât și în plan material.

Este vremea să ne reexaminăm relațiile cu ceilalți, mai ales cele sentimentale, să identificăm motivațiile care stau la baza parteneriatelor noastre și să înțelegem dacă suntem implicați în raporturi de dependență sau de co-dependență.

În octombrie 2018, ispitele amoroase și tentațiile financiare ar putea fi mai frecvente decât de obicei.

Pe unii îi pot ajunge din urmă datoriile neplătite și ar fi bine ca în această perioadă să se ocupe de achitarea sau reeșalonarea lor. Cumpărarea unor produse de lux poate deveni o tentație aproape irezistibilă, cu consecințe grave asupra bugetului. Se recomandă, însă, să ne lăsăm ghidați de necesitate și funcționalitate și să luăm în considerare achiziționarea unor obiecte practice, la prețuri accesibile sau chiar la mâna a doua.

Pe alții îi bântuie vechi pasiuni, iubiri din trecut, nevoia de a relua relații sentimentale care s-au încheiat cândva, dar au rămas ca un fel de obsesie bine ascunsă.

Se pot ridica, de asemenea, probleme legate de intimitate, de încredere reciprocă sau de partajarea unor resurse comune, fie din punct de vedere material, fie în plan emoțional și spiritual.

Sexualitatea poate fi unul dintre subiectele principale ale lunii octombrie 2018, cu atât mai mult cu cât zodia Scorpionului este intens activată de planete. Lui Venus și Jupiter, care se află deja în Scorpion, li se alătură Mercur (din 10 octombrie) și Soarele (din 23 octombrie).

Este recomandabil ca până la 26 octombrie, când are loc conjuncția Venus–Soare, să punem punct eventualelor relații nefuncționale sau toxice, care scot din noi doar ce e mai rău. De asemenea, se recomandă prudență în ceea ce privește tranzacțiile financiare, încheierea contractelor sau gestionarea relațiilor din interes.

În această perioadă se pot naște diverse complicații amoroase și relații bazate pe sexualitate sau chiar pe obsesie. Cu toții ar trebui să fim mai atenți spre interior, spre temerile care ies la lumină și spre nesiguranța care naște gelozie și posesivitate, astfel încât să putem începe un proces de vindecare sufletească, afectivă.

Mercur este și el foarte activ în octombrie 2018. Situat în Scorpion, ne conferă o predispoziție spre a descoperi dedesubturi, o dorință de a căuta dincolo de cuvinte și sensuri proprii. Prin urmare, sporește nevoia de a descoperi adevărul dar, în cazurile în care informațiile sunt incomplete sau inaccesibile, poate apărea și tendința de a fabrica scenarii ori teorii ale conspirației.

În concluzie, luna octombrie 2018 promite o intensitate emoțională și afectivă specifică Scorpionului. Pe lângă acestea, însă, am putea găsi în noi tăria de a aborda chestiuni delicate sau dificile, disponibilitatea de a purta discuții pe subiecte sensibile, poate chiar tabu, și puterea de a elimina din viața noastră relații și proiecte expirate, care nu își mai au rostul.

Principalii aliați în toate aceste demersuri sunt perseverența, tenacitatea și dorința sinceră de a pătrunde în esența lucrurilor.

 

Sursa: eastrolog.ro; zodiacool.ro

Adaugă comentariu

Închide