Horoscop pentru sâmbătă, 25 februarie 2017

Horoscop pentru sâmbătă, 25 februarie 2017

Berbec

Dacă iubești, ești capabil să ierți mai mult, să treci mai ușor cu vederea și să lași judecățile deoparte. Privește-l pe cel drag cu mai multă toleranță, nu ataca și nu acuza, pentru că, dacă te lași acum furat de tendința de a o face pe durul, vei regreta mai apoi când vei observa urmările criticilor tale. Mai bine arată o imensă îngăduință față de partener, chiar și dacă ți-ar fi greșit cu ceva, și arată-i că ești deschis spre dialog, să vă oferiți unul altuia niște explicații logice. E posibil ca o atitudine de acest gen, în care vă ascultați unul pe altul, să redreseze excelent o situație dezechilibrată anterior.

Taur

Deși ai impresia că tot dai și dai banii și nu se mai întorc la tine, e o senzație greșită! A da bani nu înseamnă că e ceva rău, important e că ai de unde da, deci privește situația și din acest punct de vedere. Bine că ai resursele potrivite pentru a face față listei de cheltuieli și cumpărături, și remarcă diferența dintre: trebuie să dai bani și îi ai, și să dai bani când n-ai un sfanț în buzunar, ca atare nu privi gestul de a deschide portofelul ca pe un motiv de stres, ci zi mersi ca îi ai! Cheltuielile, chiar dacă sunt mai mari ca de obicei acum, vor avea într-un final și conotații pozitive, deci merită investiția!

Gemeni

Pentru prieteni, ești capabil de orice și ești convins că merită efortul, atât timp cât vezi pe chipul lor o lumină nouă de speranță. Te concentrezi mai mult asupra problemelor lor, decât asupra celor proprii, și bine faci, pentru că găsești mai ușor răspunsuri la întrebările altora decât la ale tale. Imparțial, detașat, de pe margine, poți vedea rapid ieșirea altuia din impas. Sari în ajutorul unui prieten pentru că ești convins că sfatul tău l-ar scoate la liman, totul e ca el să-ți și urmeze sfatul. Să nu fie încăpățânat, pretențios, orgolios sau, în final, nerecunoscător… Tu oricum fă-ți datoria față de el, dacă asta simți că e bine!

Rac

Va fi greu să te împarți între cele două planuri cărora le acorzi la fel de multă importanță. Pe de o parte, ai dori să ieși în lume, să socializezi, să-ți faci noi prieteni – iar ocazii ar fi destule pe parcursul zilei – dar, pe de altă parte, parcă ți-ai dori să stai mai mult cu familia, care are nevoie de prezența ta. Există o soluție optimă: ia-ți familia și ieșiți împreună undeva, pentru că așa ai să petreci ore superbe alături de copii, părinți sau partenerul de viață, dar în același timp ai șansa de a întâlni și o mulțime de cunoștințe cu care să stai de vorbă.

Leu

Decât să stai și să-ți faci atâtea procese de conștiință că nu știi cum să ieși dintr-un impas, mai bine te-ai elibera de griji și temeri și ți-ai pune imaginația bogată la treabă. Ești plin de idei excelente, numai gândirea negativă te blochează să te manifești în voie, ca atare e nevoie de un efort de voință din partea ta ca să te rupi de starea sumbră în care ai alunecat. Nu te mai plânge, nu te mai teme de orice, nu mai vedea în jur doar riscuri și pericole, ci lasă-ți mintea să inventeze liberă, pentru că propria ta creativitate va găsi azi cele mai interesante soluții. Știi ce ai de făcut, doar că preferi să spui prea repede: nu pot.

Fecioara

Te uiți în jurul tău și vezi că e cam gol pe lângă tine, încât ai fi tentat să spui că nu ai pe cine te baza. Greșit: ești singur pentru că ești cu o suta de metri înaintea celorlalți care aleargă în spatele tău. Bucură-te de această solitudine – seamănă cu singurătatea alergatorului de cursă lungă – pentru că, neavând pe nimeni alături de tine, e semn că tu ești în fruntea plutonului, că ești cel mai aproape de finish, și deci nu ai motive să te temi de concurență care e atât de departe în urmă. Tu ești liderul, deschizătorul de drumuri, căpitanul de echipă, și, prin exemplu personal, le arăți ce înseamnă să fii primul.

Balanță

Nu renunța nicio clipă să crezi cu tărie în norocul tău, în șansa ta de a-ți îndeplini un mare vis, pentru că ești pe drumul cel bun. Trebuie să rămâi concentrat permanent la scopul tău cel mare, deoarece e o călătorie care durează și în care fiecare pas făcut contează. Crede cu tărie în succesul final și investește în ceea ce te așteaptă la capăt toată energia ta, toată gândirea pozitivă, toate speranțele, pentru că ele devin resursele unui succes de care te vei bucura ani de zile. Ești încă la faza construcției, ridici acum zidurile puternice ale clădirii de mai târziu, dar fii sigur că fiecare cărămidă e pusă la locul potrivit. Continuă cu răbdare.

Scorpion

Știi cum se spune: toate la timpul lor, dar știi tu care e timpul acela? Nu te lăsa copleșit de faptul că o anumită dorință nu s-a îndeplinit încă. Înseamnă că nu acela era momentul potrivit pentru ca ea să prindă viață, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să speri în continuare. Du după tine și vechile dorințe, nu le abandona și nu ți le șterge din minte, pentru că momentul lor de vârf se apropie. Nu a fost ieri, poate nu e nici azi, dar va fi exact la momentul potrivit pentru tine. Nu ai de unde să știi când îi este sortit visului tău să devină realitate, ca atare tu nu trebuie să stabilești termene limită sau momente clare, ci doar să-ți dorești să se împlinească. Sincronizarea e dictată de undeva de sus, ai încredere în asta.

Săgetator

Ascultă cu atenție ce îți transmite vocea înterioară pe care numai tu o poți auzi, pentru că te avertizează asupra unei situații ce conâține un mare factor de risc. Dacă nu ești atent la detalii, dacă nu ții cont de semnalele de alarmă, riști să aluneci într-o zonă nefastă care generează crize, depresii sau ghinioane greu de ținut sub control, dar norocul tău e intuiția care îți șoptește să nu faci un anumit lucru. Ascult-o cu luare aminte și ai să-i mulțumești mai apoi că te-a tras la timp de mânecă, deși un pic cam abrupt poate.

Capricorn

Ar fi bine să profiți de o zi liberă pentru a ieși undeva să iei aer proaspăt, să faci puțină mișcare, să-ți încarci bateriile, și unde ar fi cel mai bine dacă nu în natură? Indiferent cum e vremea, merită să-ți faci drum spre un loc cu o conotație specială pentru sufletul tău, la țară la bunici, în padure sau în parc, la biserică, într-un decor ce-ți inspiră tihnă și relaxare. Evident, una din cele mai frumoase preocupări este legată și de copii, deci dedică-te lor cu toată ființa, pentru că și efectul lor asupra ta va fi benefic.

Vărsător

Este un moment bun să duci la sfârșit un proiect care a consumat mari resurse de energie și timp, dar ești mulțumit pe deplin de nivelul la care ai ajuns. Ești în acel punct în care poți privi cu mândrie la ce ai realizat. Ai urmat etapă cu etapă o strategie foarte bine gândită de la început, nu te-ai abătut de la propriul regulament, iar acum culegi roadele demne de mândrie. Ai investit tot ce ai avut mai bun în tine pentru acest demers complicat, dar acum, că se termină, ți se pare că a mers ca uns și că n-a fost chiar așa de greu pe cât părea la început. Zâmbești de satisfacție când vezi ce a ieșit din mâinile sau mintea ta și meriți și o recompensă.

Pești

Nu te uita la ceilalți și nu te compara cu ei: că au mai mult, că sunt mai norocoși, că o duc mai bine, pentru că nu de aici îți extragi tu fericirea. Gândește-te la abundența de daruri frumoase pe care le ai la dispoziție, la cât de multe ți-a oferit ție viața, pentru că sigur rezultatul sună mult mai optimist. Întotdeauna vor exista oameni cu ceva mai presus decât tine, dar cu siguranță ai și tu atuurile tale pe care merită să le pui mai bine în valoare. Azi ai ocazia să descoperi că, deși cineva are aparent mai mult decât tine, sigur are și ceva ce-i lipsește, iar tu ai. El are noroc, dar n-are sănătate, are bani, dar n-are caracter ș.a.m.d. Tu ai atâtea altele care să compenseze.

Horoscop 25 februarie 2017 oferit acvaria.com

Fotografie simbol: wallpapercave.com

Adaugă comentariu

Închide