Horoscop pentru ziua de 6 martie 2017. Iată ce spun astrele

Horoscop pentru ziua de 6 martie 2017. Iată ce spun astrele

 

Berbec

Ai ocazia să iei o decizie foarte importantă privind relațiile sentimentale. Nu te grăbi, întrucât această decizie poate chiar să îți schimbe viața. Trebuie să faci lucrurile treptat!

Taur

Te simți plictisit și vrei să faci ceva palpitant. O să te simți perfect după ce ai o activitate. Pune-ți mintea la contribuție și acționează. Nu te speria de schimbare.

Gemeni

Ai de ales între două variante și nici tu nu știi care e cea mai atractivă. Judecă atent și vei face o alegere excelentă. Ascultă-ți inima!

Rac

Dacă simțiți că e nevoie de o scurtă discuție cu privire la mici probleme pe plan sentimental, azi ești într-o stare bună. Lasă temerile deoparte.

Leu

Ți-ai pierdut încrederea în tine, pentru că ceva din trecut nu ți-a ieșit conform așteptărilor. De fiecare dată când simți o astfel de îngrijorare amintește-ți cât de bine ai ieșit când ai mai trecut prin astfel de situații. Adu-ți aminte cât ești de puternic!

Fecioară

Ai grijă ce spui astăzi pentru a nu genera un moment de tensiune. Ești tentat să ridici tonul și să îți impui punctul de vedere cu orice preț, fără a ține cont de opiniile celorlalți. Totul se rezolvă prin calm!

Balanță

Vrei să începi ceva nou, dar ai unele temeri. Cel mai bine ar fi să analizezi cu atenție opțiunile pe care le ai la dispoziție. Doar așa poți lua cea mai bună hotărâre. Gândește-te bine la ce ai de făcut!

Scorpion

Pentru că lucrurile nu merg atât de bine la muncă te ambiționează să riști foarte mult. Nu transforma totul într-o dramă, tratează-le pe toate cu calm.

Săgetător

Ai grijă și nu te lăsa influențat de sfaturile anumitor persoane din jurul tău. Nu toată lumea are intenții bune și poți să fii încurajat să faci alegeri greșite. Doar tu știi ce e mai bine pentru tine.

Capricorn

Ești pe culmile iubirii, iar momentele frumoase pe care le trăiești te încarcă pozitiv. Acum îți dai seama cât de frumos este să iubești și să fii iubit. Exprimă-ți sentimentele!

Vărsător

Ești nostalgic, pentru că așa e viața: poveștile de iubire se termină, vacanțele se sfârșesc, momentele frumoase nu sunt pentru totdeauna. Doar tu poți să te ajuți să depășești această stare. Ești mai puternic decât crezi, nu te descuraja.

Pești

Te afli într-un anturaj în care nu te simți în largul tău. Sunt persoane în jurul tău care te indispun și te fac să te simți iritat. Evită situațiile neplăcute!

 

Informații: huff.ro

Foto simbol: bestlifestyle.us

Adaugă comentariu

Închide