Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

A fost numită balenă. Vezi cum a reacţionat această mămică

A fost numită balenă. Vezi cum a reacţionat această mămică

A mers la un magazin local din Michigan împreună cu fiica sa de 2 anişori. În timp ce îşi aştepta rândul, a auzit cum două femei din spatele ei, râdeau de ea şi făceau glume pe seama aspectului său fizic şi au numit-o balenă.

În loc să părăsească magazinul sau să le confrunte răutăcios pe cele două femei, atunci când i-a ajuns rândul să facă comanda, Dianne Hoffmeyer i-a spus vânzătorului că plăteşte cafeaua şi pentru cele două doamne (care o jigniseră).

Ajunsă acasă, Dianne a postat această experienţă pe facebook, iar postarea ei a devenit virală: „ Pentru cele două doamne: V-am auzit comentariile. Îmi cer scuze că părul meu trebuie revopsit şi că rădăcinile mele v-au deranjat, însă am copii de care trebuie să am grijă. Pentru mine, copiii sunt pe primul loc. Aţi avut dreptate când aţi spus că nu am nevoie de acea cutie cu dulciuri pentru că deja arăt ca o balenă, însă dulciurile erau de fapt pentru fiica mea care toată noaptea a plâns pentru că îi ies dinţişorii. Ştiu că nu este cel mai sănătos aliment, însă am crezut că ceva dulce îi va aduce un zâmbet pe faţă. Ambele m-aţi făcut să plâng. V-am procurat câte o cafea şi vreau să vă zic că am muncit foarte mult ca să dau jos câteva kilograme. Ar trebui să vă fie ruşine de ce aţi făcut.”

Mesajul Diannei a devenit inspiraţional pentru multe mămici.

 

Foto: perezhilton.com

Share:

Articole recomandate