Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

A murit în convulsii pe o stradă din capitală. Reacția medicilor de pe ambulanță te lasă fără cuvinte!

A murit în convulsii pe o stradă din capitală. Reacția medicilor de pe ambulanță te lasă fără cuvinte!

Un bărbat și-a dat ultima suflare după ce s-a zbătut minute în șir în convulsii. Zugo.md scrie că totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri, pe strada Lech Kaczynski din Chișinău. Victima, care era rezemată de un copac și abia de mai respira, a fost observată de câțiva trecători, care au și alertat imediat Serviciul unic de urgență 112. Bărbatul avea convulsii puternice, iar ambulanța întârzia să apară. 

După 10 minute de la primul apel, oamenii au telefonat din nou, ca să li se spună că mașina este pe drum. Starea de sănătate a omului se agrava și mai mult. După alte 10 minute de agonie, mulțimea adunată lângă victima a sunat din nou la urgență, iar aceeași operatoare le confirmă, pentru a treia oară, că ambulanța va ajunge din clipă în clipă. Pe stradă, cei 15 oameni de la fața locului zăresc o mașină 112 venind cu viteză, însă, se pare că nu se grăbeau spre ei. I-au făcut semn să oprească, dar șoferul a accelerat și mai mult, ocolindu-i. 

Două mașini ale poliției și o ambulanță, totuși, au ajuns, doar că după 40 de minute, timp care i-a furat viața omului. Specialiștii au fost în stare doar să constate decesul, atât. Luați la rost de oamenii indignați de faptul că au ajuns atât de târziu, medicii le-au răspuns destul de simplu: „Ce doamnă, mata nu știi în ce țară trăiești? Adresați-vă la Ministerul Sănătății!”.

 

Foto simbol: adevarul.ro

Share:

Articole recomandate