Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Actrița Ionela Hadârcă s-a filmat într-un spot social emoționant!

Actrița Ionela Hadârcă s-a filmat într-un spot social emoționant!

 

A fost dat startul campanie sociale “Tu te-ai născut în sufletul meu”. Campania se desfăşoară la nivel naţional şi are drept scop recrutarea asistenţilor parentali profesionişti.

În cadrul campaniei a fost lansat și un spot emoționant, în care s-a filmat și actrița Ionela Hadârcă. Vezi mesajul campaniei, dar și cum poți deveni părinte pentru copilași rămași singuri, în filmulețul de mai jos. 

Acţiunea își propune drept scop extinderea și diversificarea serviciului de asistență parentală profesionistă și aprobarea a cca 20 de asistenți parentali profesioniști, care vor oferi un mediu familial copiilor cu vârsta 0-3 ani și copiilor cu dezabilități în 4 localități pilot: Bălți, Drochia, Dondușeni și Glodeni.

Scopul proiectului este de a  identifica peste 60 de doritori care vor să devină asistenți parentali profesioniști. Ulterior, aceştia vor fi evaluați, selectați, instruiți și aprobați.

Proiectul se desfăşoară în colaborare cu Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei (MMPSF), Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) Moldova, și CCF Moldova – Copil, Comunitate, Familie, reprezentant al Hope and Homes for Children Marea Britanie. 

Detalii despre campanie puteți găsi pe pagina de facebook AICI.

Share:

Articole recomandate