Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Agende inovative în școlile profesionale din țară

Agende inovative în școlile profesionale din țară

 

Elevii din mai multe școli profesionale de la noi din țară vor beneficia de agende inovative, pentru a-și monitoriza mai bine rezultatele școlare. „Agenda formării profesionale” a fost elaborată pentru a ușura activitatea zilnică a elevilor și profesorilor, în ea fiind posibil de notat atât activitățile zilnice ale elevilor, cât și desene, schițe, scheme, diagrame etc.

„Agenda formării profesionale” a fost elaborată în cadrul Proiectului-parteneriat de instruire a meșteșugarilor, având scopul de a monitoriza procesul de învățământ în școlile profesionale.

Astfel cu ajutorul acestor agende inovative, elevii vor avea posibilitatea de a nota și completa activitățile zilnice, inclusiv să realizeze desene, schițe, diagrame și elemente tehnice, care vor ajuta maiștrii să înțeleagă mai bine gradul de pregătire și însușire a materiei de către elevi.

Agenda inovativă a fost tradusă din limba germană și adaptată procesului educațional din Republica Moldova, în prezent fiind disponibilă în limbile română și rusă.

Foto: edu.gov.md; itmoldova.com

Share:

Articole recomandate