Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Ana Munteanu, tânăra moldoveancă de 16 ani cu voce excepțională, a câștigat primul duel la Vocea României

Ana Munteanu, tânăra moldoveancă de 16 ani cu voce excepțională, a câștigat primul duel la Vocea României

La cei 16 ani, Ana Munteanu a cucerit și a uimit jurații cu vocea și talentul ei încă de la intrarea în concurs, făcând-ul pe Smiley să mărturisească că niciodată nu a apăsat atât de repede butonul până atunci. Iar în ediția din 27 octombrie 2017 a concursului „Vocea României”, Ana a reușit deja să treacă cu brio peste primul duel.

Avându-l drept concurent pe conaționalul său, Tudor Biletchi, duelul a fost de altfel, un duet spectaculos și plin de emoție. Cei doi au interpretat piesa „Runnin” de  Beyonce. Juriul a rămas încântat de prestația basarabenilor, dar așa cum regula spune că învingător poate fi doar unul, Smiley a dat preferință și de această dată vocei, atitudinii și prestației scenice ale Anei, pentru a merge mai departe în concurs în echipa sa.

Vezi aici duetul:

 

 

Vezi prima interpretare a Anei Munteanu:

 

Ana Munteanu este originară din Hâncești și provine dintr-o familie cu calități vocale impresionante. A facut canto 5 ani la Școala Populară de Arte din Chișinău, iar acum este elevă la Liceul de Muzică „Ciprian Porumbescu”. Acolo studiază la xilofon, tobe și pian. Tânăra are deja la activ mai multe premii naționale și internaționale.

 

Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro

Share:

Articole recomandate