Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Câștigătoarea „Vocea României Junior” va lua premiul de 50.000 de euro. Află cine e!

Câștigătoarea „Vocea României Junior” va lua premiul de 50.000 de euro. Află cine e!

Duminică seara a avut loc marea finală a competiției „Vocea României Junior” și a fost desemnată câștigătoarea concursului. Astfel, în posesia trofeului și a marelui premiu de 50.000 de euro a intrat o fetiță în vârstă de numai 9 anișori, pe nume Maia Mălăncuș.

Seara de ieri, a fost plină de emoții pentru finaliștii competiției „Vocea României Junior”. Deși în finală au ajuns trei voci impunătoare, regulamentului concursului prevede desemnarea unui singur câștigător. Astfel, competiția a fost câștigată de o tânără foarte talentată din echipa lui Marius Moga. 

„Sunt foarte fericită! Le mulțumesc pe această cale lui Marius Moga pentru încredere și susținere. Sunt bucuroasă și zâmbesc încontinuu și mai ales atunci când pot aduce bucuria pe fețele oamenilor prin muzică, dans și teatru. Și, da, zâmbesc, știind că am ajuns aici, pe scena de la Vocea României Junior!”, a declarat Maia, plină de emoție.

Fericit și împlinit de marea realizarea a elevei sale, Marius Moga nu a ezitat să-și împărtășească emoțiile printr-un discurs public ținut chiar în seara competiției.

„Sunt foarte bucuros că Maia este câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior și sunt mândru că m-a ales să îi fiu antrenor! Are o putere incredibilă și pe cât de talentată și carismatică e, pe atât e de muncitoare. Am avut o echipă extraordinară și cred că e timpul ca mai mulți copii să lanseze piese originale, adaptate vârstei lor, dar îndrăznețe. Mulțumesc Andra și INNA, a fost un prim sezon Vocea României Junior minunat alături de voi!”, a declarat Marius Moga.

 

Maia Mălăncuș face muzică de la vârsta de 3 ani, timp în care a reușit să participe la numeroase concursuri de profil din țară și să obțină premii de frunte. De menționat este și faptul că, pe lângă canto, Maia Mălăncuș învață vioara și face teatru, visul ei cel mare este să devină un artist internațional de valoare.

Vezi întreg momentul în video-ul de mai jos!

Foto: Facebook.com; Video: Facebook.com/Youtube.com

Share:

Articole recomandate