Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Casting la Chișinău pentru a alege copii talentați în noul sezon al Next Star

Casting la Chișinău pentru a alege copii talentați în noul sezon al Next Star

Toți părinții din Moldova trebuie să știe că săptămâna viitoare la Chișinău are loc casting-ul pentru selectarea copiilor talentați ce vor concura în nou sezon al emisiunii Next Star care este difuzată la postul românesc Antena 1.

Prezentatorul Dan Negru te invită la casting! Ești mic, dar ai un talent MARE? „Next Star” este în căutarea copiilor talentați pentru cel de al 9-lea sezon. Joi, 5 aprilie, începând cu ora 11:00, sunt așteptați copiii cu vârsta cuprinsa între 3 și 14 ani la Centrul Republican pentru Copii și Tineret “ARTICO” din Chișinău.     

La preselecție pot participa copii cu ORICE FEL DE TALENT. Știi să cânți cu vocea sau la un instrument, știi să dansezi, să pictezi, să faci teatru, ești dresor de animale, cunoști trucuri de magie, jonglerii, te pasionează speedcubing-ul și îți plac jocurile intelectuale, faci echilibristica sau acrobații pe cal, bicicletă, skateboard, trotinetă, ești cel mai tare la parcour sau manifești orice altă formă de talent? Poți deveni urmatorul „Next Star” și câștigătorul premiului de 20.000 de euro!

Înscrierile se vor face la fața locului, în baza actelor de identitate ale ambilor părinți și a certificatului de naștere al copilului. Echipa „Next Star” le urează succes tuturor candidaților.

Detalii: nextstar@antenagroup.ro, tel: +0740 010 367

 

Foto simbol de copertă: argesplus.ro

Share:

Articole recomandate