Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Cea mai frumoasă femeie din lume este viitor stomatolog. Cum arată noua Miss Univers!

Cea mai frumoasă femeie din lume este viitor stomatolog. Cum arată noua Miss Univers!

O tânără originară din Franța a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Iris Mittenaere este Miss Univers 2016, are 24 de ani și este viitor stomatolog.

Anul acesta marea competiție s-a desfășurat în Filipine, și a fost câștigată de franțuzoaica Iris Mittenaere. Tânăra provine din orașul Lille și s-a impus în finala concursului în fața celorlalte două finaliste, reprezentantele din Haiti și Columbia.

Iris a reușit să cucerească juriul din Filipine prin frumusețe și inteligență și a mers acasă cu titlul de cea mai frumoasă din lume. Este cea de-a doua franțuzoaică din istoria concursului care a mers acasă cu titlul de Miss Universe, după Christiane Martel, care a câștigat competiția în 1953.

Iris vine dintr-o familie de profesori și în prezent studiază chirurgia dentară, fapt pentru care a promis că își va folosi imaginea pentru a promova igiena dentară. De asemenea este pasionată de sporturi extreme, călătorii și gătit.

În total, 86 de tinere au concurat în cadrul celei de-a 65-a ediție a concursului Miss Univers. La ediția precedentă, titlul i-a fost oferit filipinezei Pia Alonzo Wurtzbach.

Foto/video: Instagram.com; facebook.com

Share:

Articole recomandate