Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Cel mai bun cadou de sărbători pentru mămicile cu bebeluși

Cel mai bun cadou de sărbători pentru mămicile cu bebeluși

Perioada sărbătorilor de iarnă poate deveni mai mult sau mai puțin stresantă din lipsa ideilor de cadouri pentru cei dragi. Pentru a rezolva măcar o parte din dilemă, cei de la „Ushastii neani” vin cu oferta perfectă pentru toate mămicile și bebelușii din țară. Un set special ce va asigura un somn liniștit atât copilului cât și o odihnă bine meritată pentru mamă. Oferta va fi valabilă până pe 21 ianuarie 2018!

Toți părinții își doresc un somnul liniștit pentru copilul lor, factor foarte important în procesul de dezvoltare al acestuia. În acest context, Ushastii neani a creat un set de produse mai mult decât necesare în primele zile de la venirea pe lume a copilului, și nu doar.

În perioada 25 decembrie - 21 ianuarie 2018, vizitând site-ul www.actia.md ai posibilitatea să alegi marca de scutece preferată (Evy Baby, Molfix, Ushastii neani) împreună cu mai multe produse de îngrijire la un preț minunat.

Mai mult, compania are grijă nu doar de sănătatea și confortul tău, dar și de timpul mult prea prețios. Așa că îți livrează cadoul gratuit dacă ești din Chișinău, Cahul sau Bălți.

Mai multe detalii găsiți și pe pagina de facebook:

Share:

Articole recomandate