Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Ce se ştie şi ce nu despre fiicele lui Putin?

Ce se ştie şi ce nu despre fiicele lui Putin?

Deşi Vladimir Putin este o prezenţă constantă în mass-media, despre cele două fiice ale sale, Maria şi Ekaterina, nu se cunosc foarte multe lucruri.

Maria este fiica cea mai mare a lui Putin, iar acum are numele de Maria Faassen, după numele soțului său, omul de afaceri olandez – Jorrit Faassen. Potrivit săptămânalului rus de opoziție The New Times, aceasta a fost studentă a Universității de Stat din Moscova, unde recurgea la numele de Maria Voronțova dar și alte patru nume diferite. Tot potrivit jurnaliștilor de la The New Times, aceasta trăiește într-un bloc de șapte etaje, construit în 1931 pentru înalți responsabili de partid, în centrul Moscovei. În anul 2009, un post de televiziune din Bulgaria a anunţat că Maria a dat naştere unui băiat prin cezariană. Ştirea nu a fost preluată de presa din Rusia.

 

Nici despre fiica cea mai mică, Ekaterina, nu se cunosc prea multe lucruri. Potrivit unei investigaţii a jurnaliştilor de la Reuters, Ekaterina, fostă dansatoare acrobatică, a reuşit la doar 29 de ani să deţină împreună cu soţul ei, politicianul rus Kirill Shamalov, o avere de două miliarde de dolari. Ea este dansatoare de rock’n’roll, practică un stil acrobatic numit boogie-woogie. În 2013, ea împreună cu partenerul ei s-a clasat pe locul cinci la un campionat ce a avut loc în Elveţia. Fotografiile din cadrul concursului au fost comparate cu fotografiile de pe site-ul universităţii pentru a stabili faptul că Tikhonova este fiica lui Putin, însă acest lucru nu a fost confirmat oficial. În plus, nu există fotografii cu Putin şi cu fetele lui adulte pentru a putea fi comparate cu fotografiile de la concurs.

Share:

Articole recomandate