Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Cu o jucărie de brad poți asigura unui copil un viitor fericit

Cu o jucărie de brad poți asigura unui copil un viitor fericit

În acest weekend, la data de 12 decembrie, Misiunea Socială Diaconia a organizat evenimentul „De la Mame pentru Mame” cu scopul de a ajuta mamele solitare și familiile în situații de criză. Peste o sută de participanți, în ajun de sărbători, au devenit meșteri hand made  în confecționarea jucăriilor de brad ce ulterior vor fi vândute în cadrul târgurilor de caritate. Toate resursele acumulate vor fi utilizate pentru oferirea fiecărui copil un viitor sigur în brațele mamei sale.

Sub clinchetul de clopoței și un recital de colinde susținut de ansamblul „Crenguța de Iederă”, peste o sută de persoane au participat la un atelier de confecționare a jucăriilor de brad. Toate jucăriile vor fi vândute în cadrul târgului din Piața Marii Adunări Naționale, la data 19 și 20 decembrie. Astfel, prin fiecare jucărie de brad participanții reușesc să ajute familiile în situație de criză.

"La eveniment am revăzut mulți prieteni care, dincolo de dorința de a ajuta, faptul că vin de la an la an îndemnați de Misiunea Socială Diaconia arată o încredere pe care o au într-o echipă. Diaconia nu doar trasmite darul cuiva, ci realizează o intervenție profesionistă ce schimbă destine. Mulțimea de prieteni, care au venit la eveniment, au înțeles că un viitor bun poate fi construit doar în familie. Modelul de intervenție nu e doar hrană și adăpost pentru copii orfani, ci construim, împreună cu dăruirea oamenilor, un viitor sănătos copiilor.", a mențíonat Igor Belei, directorul Misiunii Sociale Diaconia.

Seara organizată de Misiunea Socială Diaconia a avut un program bogat în surprize și momente frumoase pentru participanți. Licitația de caritate, susținută de partenerii art-salon molDeco, Casa Cristea, EduJoc și Eclair- Decor&Style, a adunat o sumă de 3900 de lei care vor fi adunați în boxa donațiilor pentru susținerea programului „În brațele mamei”. La acest total se mai adaugă un total de 23 mii de lei obținuți din vânzare de bilete și  jucării.

Până la data de 20 decembrie, campania continuă cu desfășurarea atelierelor în companii. Reprezentanții companiilor care vor să se implice în campanie prin organizarea unui teambuilding de caritate pentru angajații săi, pot apela la telefonul: 069474814. Cost pentru participant: 150 de lei.

La fel, cei care își doresc să sprijine campania, o pot face printr-o donație online: aici

Cu implicarea fiecăruia dintre noi, prin gesturi de solidaritate, putem oferi fiecărui copil șansa de a crește în brațele mamei sale. 

 

 

Share:

Articole recomandate