Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

De ce acest profesor ţine un bebeluş în braţe în timpul orelor?

De ce acest profesor ţine un bebeluş în braţe în timpul orelor?

Această poza a făcut înconjurul internetului: un profesor cu un copil în braţe în timpul orelor universitre. Profesorul Sidney Engelberg de la Universitatea Hebrew, l-a luat pe copil în braţe şi îşi continuă liniştit ora.

În timpul unei ore universitare de psihologie, una dintre studente a fost nevoită să vină la oră cu copilul său pentru că nu avea cu cine să îl lase. La un moment dat copilul începuse să plângă, aşa că profesorul l-a luat în braţe şi s-a comportat aşa de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Profesorul a menţionat că mai multe dintre studentele lui au devenit mămici aşa că în cazul în care sunt nevoite să decidă între a sta acasă cu copilul sau a veni la ore cu el, profesorul le îndeamnă să aleagă cea dea doua variantă. Acesta  a mai menţionat că la orele lui sunt prezenţi practic în fiecare săptămână bebeluşi, iar asta nu îl încurcă să îşi predea temele.

Toți cei care au văzut fotografia și au citit povestea din spatele ei l-au lăudat pe profesorul Sydney pentru gestul său. O mulțime de mame tinere renunță la studii din cauză că nu-și permit o bonă cu care să lase copilul. 

 

Share:

Articole recomandate