Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Enrique Iglesias a devenit tătic de gemeni! Vezi ce nume a ales pentru micuți

Enrique Iglesias a devenit tătic de gemeni! Vezi ce nume a ales pentru micuți

După Beyonce și Cristiano Ronaldo, poate fi trecut și numele lui  Enrique Iglesias în lista vedetelor ce trăiesc dragostea de a fi părinte la pătrat. Conform presei străine, starul și iubita sa, jucătoarea de tenis Anna Kournikova au devenit părinți în mare secret.

Sportiva în vârstă de 36 de ani și superstarul de 42 de ani se pare că au ținut ascunsă sarcina, dar nu au putut face asta și odată cu apariția micuților pe lume. După 16 ani de relație, dragostea celor doi a dat roade. Cu patru zile în urmă în Miami, Statele Unite ale Americii, Anna a născut o fetiță și un băiețel. Cum era de așteptat, proaspeții părinți au optat pentru două nume destul de originale: Lucy şi Nicholas.

Mulți încearcă să afle dacă a fost sau nu o sarcină in vitro, însă până la moment adevărul nu se cunoaște. De menționat este și faptul că, Enrique are două surori gemene, Victoria și Cristina, în vârstă de 16 ani, ceea ce e o dovadă că genele gemelare există în familia lui.

Amintim, că Anna Kournikova este într-o relație cu Enrique Iglesias din 2001, după ce s-au cunoscut la filmările unuia dintre videoclipurile cântărețului, iar de atunci formează o pereche frumoasă.

Sursa: zutv.ro

Sursa foto: hitradio.ma

Share:

Articole recomandate