Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Fiica Lilianei Prado a obținut locul 2 la un Campionat Internațional de Dans

Fiica Lilianei Prado a obținut locul 2 la un Campionat Internațional de Dans

Deși are doar șapte anișori, Olivia-Carmen, fiica mult admiratei Liliana Prado, a reușit să cucerească inima juraților la un Campionat Internațional de Dans, întorcându-se acasă cu premiul II. Munca depusă și talentul ce o definesc pe micuță, dar și pe frățiorii ei, se pare că îi face pe părinți tot mai mândri de rodul dragostei lor.

Recent, micuța activă a postat pe pagina sa de facebook o serie de fotografii în care își împărtășește bucuria obținerii locului II la Campionatul Internațional de Dans, ce a avut loc în România, iar mămica nu a ezitat nici ea să se împartă cu succesul fetiței și cu prietenii ei virtuali.

Mândria părinților!” a fost mesajul care a însoțit postarea. Mulțumind și profesoarei, care a lucrat cu Olivia a mai adăugat: „Locul 2 la acest Campionat de Dans Internațional e o reușită comună!”

Au cu ce se mândri, e lucru cert, iar nouă nu ne rămâne decât să ne inspirăm și să le urăm succes și în alte concursuri.

 

 

Amintim că Liliana Prado este mamă a patru copii foarte talentați. Cochetează cu toții cu tainele muzicii. O cântă și o trăiesc. Împreună cu soțul de origine spaniolă formează o familie exemplu.

Sursa: facebook.com

Share:

Articole recomandate