Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

(FOTO) Detalii despre femeia de 30 de ani și băiețelul acesteia, de 4 ani, care și-au pierdut viața în explozie

(FOTO) Detalii despre femeia de 30 de ani și băiețelul acesteia, de 4 ani, care și-au pierdut viața în explozie

Femeia de 30 de ani și copilul acesteia, de puțin peste 4 ani, care au decedat noaptea trecută în urma exploziei din sectorul Râșcani, locuiau la etajul 17. O persoană apropiată familiei a declarat pentru TV8 că în timp ce era evacuat de pompieri, bărbatul și-a văzut soția, dar nu a fost lăsat să se apropie.

Maria, o apropiată a familiei, spune că băiețelul de 4,5 ani era singurul copil în familie. Soțul victimei este cetățean al Camerunului, iar acum se află la prieteni. „Eu le-am botezat copilul. Femeia nu avea pe absolut nimeni, părinții ei sunt decedați. Nici bărbatul nu are rude în Moldova, el este din Camerun”, a declarat femeia.

Deocamdată, corpurile neînsuflețite ale victimelor nu au fost recuperate.

În urma deflagrației a decedat și un bărbat, de 77 de ani, după ce a fost transportat la spital, iar o bătrână care locuia la etajul 15, este de negăsit. Alte două persoane, o femeie în stare gravă și un pompier, starea căruia este stabilă, se află la spital, iar 20 de persoane evacuate au fost cazate la Spitalul „Sfânta Treime”. Alții au ales să meargă la rude și prieteni.

 

Foto: unimedia.info

Share:

Articole recomandate