Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

FOTO: Vezi cum arată Chișinăul în urma ninsorilor abundente de astăzi

FOTO: Vezi cum arată Chișinăul în urma ninsorilor abundente de astăzi

Nimeni nu s-a așteptat ca la mijloc de primăvară, iarna să-și intre din nou în drepturi. Ninsoarea abundentă de azi dimineață a adus cu sine și o mulțime de probleme.

Astăzi a fost o zi cu ghinion pentru mai mulți șoferi din țară, din cauza faptului că copacii nu rezistă ninsorii ambundente, se rup și cad peste mașini. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare în Chișinău au fost înregistrate deja 80 de cazuri de deteriorări de automobile din cauza copacilor căzuți. De asemenea în capitală au avut avut loc 18 accidente rutiere, fără persoane traumatizate.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în următoarele ore precipitațiile și temperatura aerului vor scădea considerabil, ceea ce va duce la formarea ghețușului pe carosabil. Poliția recomandă șoferilor să se deplaseze doar în cazuri de urgență, iar dacă totuși pornesc la drum, solicită maximă prudență. Totodată, aceștia atenționează faptul că șoferii care circulă cu cauciucuri de vară pe carosabilul lunecos, riscă amezi de până la 300 de lei.

În Chișinău nu s-a înregistrat niciodată un asemenea fenomen, în ultimii 120 de ani de când se fac măsurările, informează specialiștii Serviciului Hidrometerologic de Stat.

Foto: Facebook.com; facebook.com/ion.plesalexandru

Share:

Articole recomandate