Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Gestul unui copil de 5 ani de ziua lui a adus bucurie în sufletele a zeci de copii

Gestul unui copil de 5 ani de ziua lui a adus bucurie în sufletele a zeci de copii

Nathan Hill, un băiețel din Edinburgh, Scoția, a împlinit la sfârșitul lunii mai vârsta de cinci ani, însă acesta a făcut un gest ce a impresionat întreg mapamondul. După ce mama lui, Julie Innes, i-a zis că sunt o grămadă de copii săraci care nu au părinți și trăiesc într-un centru în apropiere de ei, băiețelul a decis să folosească banii primiți de ziua lui să le aducă o bucurie acestora, potrivit libertatea.ro.

„El a devenit foarte trist când i-am spus că sunt copii care trăiesc fără părinți și a vrut să facă ceva pentru ei să îi ajute. Nathan a spus atunci că vrea să le ofere jucării copiilor din Edinburgh care nu au mamă sau tată”, a povestit Julie.

Pentru a îndeplini dorința fiului ei, ea a sunat la o organizație caritabilă, Barnardo’s Scotland, care se ocupă de mai multe centre de copii și a întrebat dacă fiul ei poate să le aducă jucării. Imediat cum au primit aprobarea, Nathan a făcut o selecție de mașini, păpuși, dinozauri, joculețe și alte jucării, pe care le-a cumpărat din banii primiți cadou de ziua lui, și a mers să le ofere copiilor defavorizați de soartă.

Foto: update.ahloo.com

Share:

Articole recomandate