Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Google a lansat un motor de căutare pentru copii

Google a lansat un motor de căutare pentru copii

Tehnologia este parte din viața noastră, dar și parte din viața copiilor noștri, care deseori nu sunt supravegheați în mediul online. Te întrebi cum ai putea să îți protejezi copilul în mediul virtual? Cei de la Google au lansat un motor de căutare pentru copii intitulat Kiddle.

Kiddle (kiddle.co) este un motor creat special pentru copii. Site-urile care se afișează în rezultatele de căutare sunt sigure și nu prezintă informații necenzurate sau neadecvate vârstei lui.  Kiddle este orientat spre afișarea unor rezultate relevante și sigure pentru copii, afișează imagini mari și fonturi lizibile încât să poată fi ușor citite de către cei mici. Tot prin intermediul acestui motor de căutare, sunt triate toate informațiile și prezentate doar cele care sunt pe interesul copiilor - cât mai simple și pe înțelesul lor. Poţi seta site-ul ca "home page", aşa încât copilul tău să utilizeze acest motor de căutare şi nu altul. 

Invenţia este bună pentru a-i proteja pe cei mici de informaţiile nepotrivite vârstei lor, totodată, amintim că medicii recomandă să nu le permitem copiilor sub 12 ani să utilizeze dispozitivele electronice.

Citeşte şi: 

De ce trebuie să îi interzici unui copil sub 12 ani dispozitivele electronice

10 reguli pentru utilizarea tehnologiilor de către copii pe care trebuie să le cunoască fiecare părinte

Share:

Articole recomandate