Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

IMPORTANT: Îți poți alege sau schimba medicul de familie până pe 31 octombrie

IMPORTANT: Îți poți alege sau schimba medicul de familie până pe 31 octombrie

Persoanele care doresc să-și aleagă sau să-și schimbe medicul de familie şi instituţia medico-sanitară primară, fie că sunt asigurate sau nu, o pot face până la sfârșit de octombrie.

Pentru a schimba instituția medicală și/sau medicul de familie, doritorii urmează să depună o cerere în instituția aleasă, cu indicarea datelor personale de contact. Înregistrarea poate fi efectuată la o singură instituţie medico-sanitară primară şi este recomandată alegerea celei mai apropiate instituţii de locul de trai al solicitantului. Dacă numele medicului de familie nu va fi menţionat în cerere, acesta va fi desemnat ulterior de către instituţie. 

În cazul în care veți avea nevoie de asistență la domiciliu din partea unui medic de familie ce deservește alt teritoriu, vă veți asuma cheltuielile pentru transportarea echipei acestuia.

Dacă optați pentru medicii de familie din instituții private, puteți alege din următoarele:


                                                                                                           screenshot: cnam.md

Puteți vedea întreaga listă a instituțiilor medico-sanitare pentru 2016 - AICI.

Asistenţa medicală primară va fi acordată conform noii cereri începând cu 1 ianuarie 2017, iar până atunci solicitantul va beneficia de asistenţă în cadrul instituţiei în care a fost înregistrat anterior.

Puteți verifica la ce medic de familie sunteți înregistrat, accesând site-ul cnam.md, rubrica „Verificarea înregistrării la medicul de familie”, cu introducerea codului numeric personal. Această informaţie poate fi solicitată şi la numărul de telefon 0 800 99999.

Foto: noticias.jp

Share:

Articole recomandate