Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Îngrozitor! O fostă directoare de grădiniță susține că copiii sunt hrăniți cu alimente alterate

Îngrozitor! O fostă directoare de grădiniță susține că copiii sunt hrăniți cu alimente alterate

Pește infestat cu viermi, carne de curcan în stare de alterare și pâine cu elemente metalice – aceste alimente s-ar fi adus la o grădiniță din sectorul Ciocana din Chișinău, conform unei postări recente publicate pe pagina de Facebook a Președinției Republicii Moldova.

Fosta directoare a grădiniței nr.149 din sectorul Ciocana, Chișinău, care a fost concediată pentru că a încercat să se opună modului în care Direcția educație Ciocana organizează achizițiile de produse alimentare pentru hrana copiilor în grădinițe, a atenționat astăzi Președenția pentru a bate alarma.

Conform informației publicate, la Președinție au fost convocați de urgență  reprezentanții ANSA, ANSP, AAP și CNA pentru a interveni imediat și a stopa actul criminal orchestrat de funcționarii din Primărie și firmele furnizoare.

Totodată, s-a solicitat CNA-ului să informeze instituția prezidențială și societatea, cu ce s-au finalizat investigațiile pe cazurile similare, depistate cu 2 ani în urmă. Problema dezastrului admis de funcționarii primăriei în alimentația copiilor din grădinițe va fi examinată la următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate.

Sursa:facebook.com

Share:

Articole recomandate