Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

INVITRO Diagnostics și-a deschis un centru la Hâncești

INVITRO Diagnostics și-a deschis un centru la Hâncești

„INVITRO Diagnostics” șia inaugurat un nou centru de colectare, de data aceasta în orașul Hâncești. Noul centru își are sediul pe str. M. Hâncu 149.

Instituția își argumentează decizia prin faptul că laboratorul medical „INVITRO Diagnostics” rămâne loial politicii de responsabilitate socială corporativă. „Susţinerea unei stări bune de sănătate duce la sporirea speranţei de viaţă sănătoasă şi la un surplus de longevitate. În ritmul accelerat al vieții cotidiene, când uităm sau amânăm lucrurile care contează cu adevărat, amintim că prevenția salvează vieți, iar analizele medicale efectuate la timp sunt garanția unui protocol de tratament corect”, se menționează într-un comunicat de presă al instituției.

„INVITRO Diagnostics” deține în dotare cele mai moderne tehnologii ale industriei mondiale de laborator, iar sistemele de testare automatizată asigură o precizie de 100% a analizelor medicale. „INVITRO Diagnostics” activează cu acreditarea internațională RIQAS/RANDOX (Marea Britanie) și conform sistemului de management al calității ISO9001, astfel întrunind cerințele internaționale de control al calității în medicina de laborator.

Prin accesul la investigații medicale de conformitate europeană contribuim la o societate mai sănătoasă!”, accentuează instituția.

 

Foto simbol: unica.md

Share:

Articole recomandate