Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Iubirea nu se măsoară în înălţime. Cel mai scund cuplu din lume urmează să se căsătorească

Iubirea nu se măsoară în înălţime. Cel mai scund cuplu din lume urmează să se căsătorească

Paulo Gabriel da Silva Barros, care are înălţimea de 88 cm, şi Katyucia Hoshino, care măsoară 89 cm, se vor căsători. Vor să facă acest pas ca să fie recunoscuţi drept cel mai scund cuplu.

Katyucia este foarte fericită pentru că, în sfârşit, Paulo s-a decis s-o ceară de soţie. Amândoi sunt în căutarea unei rochii de mireasă. Şi, fiindcă la statura ei nu au cum să găsească ceva de-a gata, o vor face pe comandă. Sunt împreună de opt ani, dar abia acum Paulo şi-a luat inima în dinţi ca să oficializeze relaţia. Amândoi suferă de forme diferite de nanism (n.r. tulburare a creşterii osoase din care rezultă o statură scundă). Cei doi s-au cunoscut prin intermediul reţelelor de socializare. După numai cinci zile de când s-au întâlnit pentru prima oară, ei s-au mutat împreună. Paulo lucrează ca grefier, câştigă bine şi chiar şi-a comandat o maşină pe care s-o poată conduce. Katyucia şi-a deschis un salon de frumuseţe şi este foarte pasionată de lectură. Deşi sunt aşa de scunzi, ei duc o viaţă cât se poate de normală, ca orice cuplu obişnuit.

“Mi s-a părut foarte frumoasă în momentul în care am văzut-o pentru prima oară”, a povestit Paulo Gabriel da Silva Barros, în vârstă de 30 de ani. Atracția nu a fost însă reciprocă, cel puțin nu la început. Katyucia, în vârstă de 26 de ani, îl considera pe Paulo ușor enervant. “Prima dată când am vorbit cu Paulo, a fost enervant. Avea replici ieftine de agățat”, a povestit tânăra. 

Deocamdată, în Cartea Recordurilor cel mai scund cuplu e alcătuit din brazilienii Douglas Maistre Breger da Silva şi Claudia Pereira Rocha, care măsoară 89 cm, respectiv 91 cm, adică 1,80 m, împreună.

Foto: click.ro

Share:

Articole recomandate