Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Laboratorul medical INVITRO Diagnostics a inaugurat un nou centru de recoltare. Vezi unde se află!

Laboratorul medical INVITRO Diagnostics a inaugurat un nou centru de recoltare. Vezi unde se află!

Laboratorul medical INVITRO Diagnostics a inaugurat astăzi, 1 august, un nou centru de recoltar. Acesta se află în sectorul Centru al capitalie, pe str. Testemițanu, 37. Noul centru de recoltare ”INVITRO Diagnostics” este comod amplasat în infrastructura medicală a microsectorului Malina Mică, vizavi de Institutul Oncologic.

Noul sediu este unul exclusivist în materie de amenajare și dotări conform celor mai exigente standarde internaționale pentru instituțiile medicale. Cel de-al șaptelea centru din rețeaua ”INVITRO Diagnostics”, inaugurat astăzi, oferă cel mai mare portofoliu de analize medicale de conformitate europeană. Majoritatea testelor (peste 95%) sunt efectuate imediat sau timp de o zi.

În noul centru  vor fi oferite servicii medicale și consultative în următoarele domenii: i) Recoltare material biologic pentru circa 2000 de teste (analize) medicale; ii) Ginecologie de ambulatoriu, inclusiv patologia de col uterin și colposcopie; iii) Obstetrică (conduita gravidelor); iv) Medicină de familie; v) Ultrasonografie (ecografie).

 INVITRO Diagnostics și-a construit, în timp, autoritatea incontestabilă de laborator medical specializat, care utilizează tehnici de laborator validate clinic, într-un sistem integrat de asigurare a calității, cu o orientare clinică declarată și plus-valoare recunoscută.

La noul centru vor activa medici-ginecologi cu maximă calificare în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor genitale, în special patologia precanceroasă, printr-un set complet de servicii și într-o ambianță intimă și confortabilă. Colposcopia ca metodă de diagnostic vine să identifice patologia cervicală potențială (cancerul cervical) prin vizualizarea leziunilor, prelevarea de țesut biopsic pentru examinarea histopatologică. Totodată prin videocolposcopie se vor putea procesa imaginile obținute pe monitor, memorate/stocate și transmise pacientei pentru alte consultații de referință.

De menționat, în mod special, serviciul de examinare ecografică: la ”INVITRO Diagnostics” este disponibil cel mai performant ecograf care există astăzi la nivel mondial – GE VOLUSON E10. Astfel, GE VOLUSON E10 este unicul ecograf clasa Premium din Republica Moldova care oferă examinare de performanță exclusivă 4D. Complementar la diagnosticul „de referință” acest echipament de ultrasonografie oferă tehnologia ecografică General Electric Healthcare - primul sistem de ultrasunete din domeniul de obstetrică și ginecologie care are capacitatea de imprimare 3D integrată direct în sistem. Aplicația care utilizează această tehnologie permite, la solicitare, imprimarea tri-dimensională a organului examinat. Pe lângă dimensiunea de diagnostic diferențiat în cazul patologiilor, această tehnologie, în cazul femeilor gravide, oferă cel mai desăvârșit diagnostic al fătului. Opțional, GE VOLUSON E10 poate imprima imaginea în volum a fătului, oferind sentimentul emoțional și palpitant de „dragoste și atingere înainte de naștere”. Disponibilitatea acestei tehnologii la „INVITRO Diagnostics” va fi posibilă din luna septembrie.

La „INVITRO Diagnostics” din str. Testemițanu 37 va activa, de asemenea, un medic internist (medic de familie) cu competențe calificate, fapt care va facilita accesibilitatea populației la servicii ireproșabile de sănătate. 

Boris Gîlca, doctor în științe medicale, Directorul medical al „INVITRO Diagnostics”, a menționat la inaugurare: „Vom avansa în continuare spre cele mai înalte standarde în serviciile medicale de laborator din Republica Moldova, spre cele mai moderne tehnologii ale industriei mondiale de laborator, cu implicarea celor mai buni profesioniști în domeniu, prin executarea celor mai moderne teste cu încărcătură tehnologică complicată și cu un sistem informațional de raportare on-line către medic și pacient. ”INVITRO Diagnostics”  oferă un diagnostic de laborator de cea mai înaltă calitate și rapiditate de testare”. 

Laboratorul medical ”INVITRO Diagnostics” activează în Republica Moldova din 2014. Ambasadorul Sănătății și imaginea oficială a laboratorului ”Invitro Diagnostics” este Andreea Marin, vedeta și realizatoarea TV din România. 

 

 

Share:

Articole recomandate