Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Milika - filmul dramatic despre soarta unei copile va fi lansat la Chișinău

Milika - filmul dramatic despre soarta unei copile va fi lansat la Chișinău

Filmul realizat de regizorul moldovean Valeriu Jereghi, ”Milika”, va fi difuzat în premieră luni, 19 octombrie, la cinema Gaudeamus. Acolo va avea loc un eveniment la care au fost invitate sute de persoane, iar accesul va fi permis doar pe bază de invitații.

„Milika” este un film artistic, care reprezintă o coproducţie europeană dintre Franţa, Polonia şi Republica Moldova. Filmul este o peliculă dramatică despre soarta unei micuţe ai cărei părinţi sunt despărţiţi şi care şi-au creat fiecare o altă familie, iar copila rămâne cu bunica.


"Noi venim cu un suflet de copil. Noi intrăm de fapt cu un mesaj pozitiv, chiar dacă spectatorul rămâne cu ochii înlăcrimați, înseamnă că își doresc să se atașeze de această problemă, de acești copii", a spus regizorul Valeriu Jereghi. 

Din echipa de actori fac parte cântăreţul de muzică uşoară Anatol Mârzenco, actorul Boris Bechet, avocata Violeta Gaşiţoi, prima-balerină din Republica Moldova Anastasia Homiţcaia, interpreta de cântece populare Oxana Mardari şi omul de afaceri Nicolai Velichii.

Publicul larg va putea viziona filmul începând cu data de 20 până pe 23 octombrie, la cinematograful „Gaudeamus”.

Foto: thewoman.md

Share:

Articole recomandate