Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Moldoveanca ce a făcut furori la Vocea Franței 2019. Iată ce planuri de viitor are!

Moldoveanca ce a făcut furori la Vocea Franței 2019. Iată ce planuri de viitor are!

Corina Cuniuc, care își zice Coco la show-ul Vocea Franței, a interpretat piesa lui Celine Dion „All by myself” şi a reuşit să întoarcă toate scaunele juraţilor. Mika, Soprano, Jenifer și Julien Clerc i-au apreciat energia debordantă şi i-au lăudat vocea. Pe Corina o mai cunoaștem și de la show-ul similar Vocea României, iar acum am decis să aflăm de la ea câteva detalii așa că, în vâltoarea pregătirilor, ne-a răspuns în exclusivitate la câteva întrebări.

 

Odoraș: Anterior ați participat și la show-ul „Vocea României”, cum ați caracteriza cele două show-uri, unde v-a fost mai greu?

Corina Cuniuc: Nu am simțit diferență pentru că în perioada când mergeam la Vocea României făceam curse Paris - București - Paris, ceea ce mi s-a întâmplat și acum, în Franța însă au fost mai multe casting-uri și multe formalități. Ce ține de backstage, turnajul în sine și scena totul era practic identic, doar că francezii sunt mai minuțioși în ceea ce ține de pregătirea și instruirea artiștilor înainte de impactul cu publicul, ceea ce în România nu am simțit.

Odoraș: E clar că vă doriți să câștigați în ediția actuală a Vocii Franței și noi vă dorim succes, mai ales după un început atât de frumos. Spuneți-ne ce planuri de viitor aveți, atât legate de show, cât și în afara acestuia?

Corina Cuniuc: Vă mulțumesc pentru susținere și urări! Nu e scopul principal să merg până la sfârșit deși desigur îmi doresc acest lucru. Era cândva un vis să ajung pe canalul lor federal pentru că îmi simțeam locul acolo, anume în acel show și mi s-a întâmplat atunci când a trebuit să se întâmple. În lista planurilor de viitor intră obținerea unui contract cu una din casele lor de disc unde aș putea lucra și lansa piesele compuse de mine și lăsate de ceva timp pe tejghea, care își așteaptă și ele timpul lor.
 

Odoraș: Publicul din Moldova este mai puțin familiarizat cu show-ul francez, dar credem că de acum îl va urmări cu mare interes. Cum vă putem susține noi, cei de acasă?

Corina Cuniuc: E un show care poate fi urmărit din orice colțișor al lumii, și aș fi foarte mulțumită dacă voi avea parte de susținerea din partea compatrioților noștri, dar au o regulă foarte strictă - în finală se iau în considerație doar voturile din Franța, așa că cea mai mare susținere ar fi cea morală!

 

Noi îi dorim mult succes Corinei și sperăm să scriem un material în care să anunțăm că ea a câștigat la Vocea Franței. Vă îndemnăm și pe voi să urmăriți evoluțiile sale și să-i țineți pumnii!

Share:

Articole recomandate