Moldoveancă condamnată în Italia după ce și-a ucis copilul de 4 ani în bătăi

Moldoveancă condamnată în Italia după ce și-a ucis copilul de 4 ani în bătăi

O femeie de 29 de ani, originară din Republica Moldova, stabilită cu traiul în Italia, a fost reținută de poliția locală, fiind acuzată de omor al copilului său prin imprudență. Moldoveanca trebuie să ispășească o pedeapsă finală de 5 ani închisoare pentru infracțiunea de omor din imprudență, după ce ar fi cauzat decesul fiului său, scrie presa din Italia, citată de deschide.md.

Potrivit oamenilor legii italieni, femeia ar fi cauzat moartea copilului în vârstă de 4 ani în urma unei bătăi pe care i-a administrat-o. Fapta datează din 14 ianuarie 2017. Copilul a ajuns în stop cardiac la spitalul din Modena, dar a murit în ciuda încercărilor medicilor de a-i salva viața.

Carabinierii Unității de Investigații au reconstituit incidentul după o percheziție amănunțită a apartamentului în care femeia locuia împreună cu copilul decedat și  sora acestuia, în vârstă de 9 ani. Moldoveanca nu avea un loc de muncă și trăia în concubinaj cu un albanez în vârstă de 38 de ani, aflat în arest la domiciliu pentru proxenetism.

 

Foto simbol: ysia.ru

Adaugă comentariu

Închide