Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Moldoveanca Olga Verbițchi a câştigat concursul X Factor! Are numai 15 ani

Moldoveanca Olga Verbițchi a câştigat concursul X Factor! Are numai 15 ani

Basarabeanca Olga Verbițchi, în vârstă de 15 ani a câştigat concursul X Factor, şi va merge acasă cu marele premiu de 100.000 de euro.

Vineri, 23 decembrie, a avut loc finala X Factor, iar basarabeanca noastră, Olga Verbițchi a fost unica voce femenină care s-a calificat în ultima etapă a concursului şi a demonstrat o dată în plus că pământurile noastre rodesc oameni talentați, cu ambiție şi curaj.

Emoționată până la lacrimi, Olga Verbițchi a fost cea mai votată finalistă atât de publicul de la noi, cât şi de cel din România.

În cea de-a treia Gală Live, Olga Verbițchi a avut o prestație impresionantă. Aceasta a interpretat în duet cu mentorul său, solistul trupei Carla’s Dreams, celebra piesă "Te rog", dar şi o piesă împreună cu solistul trupei "Zdob şi Zdub".


Olga Verbițchi a reuşit să se califice în ultima etapă a concursului împreună cu un concurent din România, Raul Eregep, care a făcut parte din echipa Deliei. Însă se pare că norocul a fost de partea Olgăi, aceasta fiind favorita concursului, care pe lângă premiul bănesc obținut, a mai câştigat şi recunoaştere națională în România.

Amintim că în finala concursului, pentru premiul mare s-au luptat 4 concurenți, doi dintre aceştia fiind basarabenii Olga Verbițchi şi Marcel Roşca.


 

În duetul final, Olga a cântat melodia „Feeling good” în interpretatea lui Michael Bublé.

 

Vedeți mai jos momentul în care Olga a fost anunțată câștigătoarea noii ediții XFactor!

 

Felicitări, Olga! Ne mândrim cu tine!

Foto: www.antena3.ro

Share:

Articole recomandate