Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Noi detalii în cazul de discriminare din Grădinița nr. 32. Copilul nu mai are nici dulăpiorul personal!

Noi detalii în cazul de discriminare din Grădinița nr. 32. Copilul nu mai are nici dulăpiorul personal!

Cu siguranță nu ați uitat de cazul de discriminare din grădinița nr. 32 din capitală în timpul unui matineu. Mama copilului revine cu detalii și povestește că instituțiile responsabile, deși s-au sesizat pe moment, așa și nu au întreprins măsuri. Mai mult, copilul azi nu dispune nici măcar de un dulăpior pentru lucrurile personale, iar femeia se pare că va apela și la instituțiile internaționale pentru a-și găsi dreptatea.

Într-o nouă postare din cadrul grupului „Părinți Solidari”, Iulia Nazaria, mămica copilului ce susține că nu a fost anunțată referitor la necesitatea procurării costumului pentru matineu, copilul deosebindu-se de toți ceilalți și simțindu-se discriminat, a scris despre cum a fost rezolvată situația sau dacă a fost. Vezi detalii despre caz AICI.

„Deși educatoarea a recunoscut public la audiența Consiliului de Nediscriminare că ea nu m-a anunțat despre faptul că copiii vor fi costumați egal la matineu, aceasta nu și-a cerut cel puțin scuze de la mine sau de la copil. Din luna decembrie copilul frecventează altă grupă. Suntem tratați bine de noii educatori, doar că nu avem dulăpior ca și toți copiii. Deși am lăsat mii de lei în această grădiniță, doamna Pavaleanu (directoare n.r.) nu s-a obosit să asigure copilul cu un dulap nici până în ziua de azi”, a scris mama.

Instituțiile din țară ce s-au sesizat pe marginea cazului dat în urma discuțiilor din mediul online, potrivit mamei, așa și nu i-au mai făcut dreptate, iar ea va apela la instituțiile internaționale.

 

Foto: facebook.com/Iulia Nazaria

Share:

Articole recomandate